FacebookTwitterLinkedIn

Noul Calatrava Pilot Travel Time a fost inițial lansat în cadrul Expoziției Patek Philippe de la Singapore sub forma unei ediții limitate cu carcasă din oțel, cadran albastru și curea Cordura. Modelul proaspăt lansat de casa elvețiană este realizat din aur alb și are mărimea de 37,5 mm, față de cea obișnuită de 42 mm, ceea ce îl face purtabil pentru ambele sexe, așa cum și-au dorit, de altfel, reprezentanții brandului. În ceea ce privește culoarea, aceasta a devenit ceva mai închisă, nuanța inițială fiind înlocuită cu un albastru navy, care oferă un contrast mai bun.
Din punct de vedere tehnic, Calatrava Pilot Travel Time oferă timpul, cel secundar și cel principal, un indicator de noapte și de zi, precum și data – în zona orei șase. Mecanismul este realizat de Patek Philippe și are calibrul 324 SC FUS, cu 29 de rubine și 28.000 de semi-oscilații pe minut; rezerva de putere este de 35 până la 45 ore, în funcție de modul în care este folosit ceasul. Modelul vine cu două variante de curea, ambele din piele de vițel, una albastru navy, cealaltă maro și cu cataramă din aur alb.
Fiind un continuator al modelelor dedicate aviației, noul Calatrava Pilot Travel Time are un cadran extrem de ușor de citit, cu cifre arabice mari și clare, care amintesc foarte mult de ceasurile realizate de Patek Philippe pentru piloți în anii ’30 ai secolului trecut.
Ceasul este deja disponibil la vânzare și vine să completeze colecția Pilot, care a fost lansată în 2015, odată cu modelul 5524G, cu diametrul de 42 mm, carcasă de aur alb și rezistență la apă de până la 60 de metri.
Prețul noului Calatrava Pilot Travel Time este de 48.295 dolari.