FacebookTwitterLinkedIn

Începând din 1976, Pasquale Bruni este un nume de referinţă în domeniul haute joaillerie, iar ștafeta a fost preluată de fiica sa Eugenia Bruni, Creative Director al brandului.

Drept urmare, Pasquale Bruni joacă un rol important în impunerea bijuteriilor de designer realizate în Valenza, fiind recunoscut drept unul dintre cei mai inovativi şi creativi bijutieri din această regiune piemonteză, iar numele brandului a devenit sinonim în întrega lume cu noţiuni precum pasiune, stil şi creativitate.

În perioada  23-27 iunie, cele mai noi creaţii din colecţiile reprezentative – Bon Ton, Sissi, Mandala, Madame Eiffel, Animalier – alături de piese fascinante din colecţiile nou lansate – Naja-Naja, Stelle di Luce – au putut fi admirate în premieră şi exclusivitate în România, în boutique-ul Galt orologerie elveţiană din strada George Enescu nr. 5.

În cadrul prezentărilor private sau cu prilejul cocktail-ului organizat în după-amiaza zilei de miercuri, 25 iunie, doamnele cucerite de farmecul bijuteriilor Pasquale Bruni au avut ocazia să probeze si să aleagă piesele preferate, în prezenţa doamnei Gabriella Lanfranchi – Regional Director & Business Development Pasquale Bruni.

Galerie Foto Pasquale Bruni