Cautare
, Contributor

Hobby |
|

Pasiunea ca stil de viață: Sasha Costea, pasionat de chitară și karate

Te uiți la ei și te întrebi dacă sunt adevărați! Le sclipesc ochii de bucurie când vorbesc despre pasiunile lor și, chiar dacă sunt niște copii ca toți copiii, au deja CV-uri bogate, iar rezultatele obținute sunt dovada că și-au luat joaca în serios și nimic nu-i mai poate opri din drumul lor. Altfel spus, și-n această ediție a revistei aducem în lumina reflectoarelor copii ambițioși și talentați: două perechi de frați și o zână a culorilor. Să-i cunoaștem!
 aboneaza-te
Sasha_Costea_karate

Sasha are 13 ani și a învățat să iubească muzica și sportul, deși nici el n-ar fi crezut. Acum, se bucură de rezulate frumoase în aceste domenii și n-are de gând să renunțe.

„Mă numesc Sasha Costea, am 13 ani și foarte multe pasiuni. Unele s-au dezvoltat chiar fără să vreau! De exemplu, acum un an nu mă așteptam deloc să câștig locul I la un concurs de Karate (Cupa Magicare 2019: Locul I Kumite și premiul special pentru Fair Play). Inițial, nu suportam nici măcar o activitate fizică. Nu-mi puteam imagina cum este să combini activitatea intelectuală cu cea fizică. Dar datorită profesorilor de la Școala Aletheea, părinților și antrenorului meu, am reușit să-mi dau seama câte lucruri poți face dacă încerci și dacă nu îți este frică de noutate.

O altă pasiune este muzica, mai exact, chitara, pe care o studiez de la 4 ani. La început, totul mi se părea greu, ba chiar foarte greu. Fiecare lecție se termina cu bătături la degete. Însă, după un timp, am înțeles că pentru un rezultat impresionant este nevoie de ambiție, perseverență și răbdare. La chitară am reușit să iau mai multe premii I în ultimii ani (Concursul Național „Iosif Sava”, Concursul Național „Bucuria muzicii“) și vreau să-i mulțumesc profesoarei mele pentru toată răbdarea și pasiunea cu care a lucrat cu mine.

Îmi doresc să păstrez acest stil de viață, care este sănătos și pentru corp, și pentru minte, să combin activitățile preferate pentru a avea o viață liniștită, dar plină de activități benefice. Dacă voi întâlni pe cineva dornic să profite de cunoștințele mele, îl voi ajuta cu toată bucuria. Pentru ca ceea ce știm să rămână nemuritor, trebuie să împărtășim.

Cât despre carantină, aceasta nu mi-a afectat deloc activitatea. Am continuat să învăț și să fac sport. Am găsit mai multe metode de a ține cursurile online, iar în cele din urmă am reușit.“

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii