Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering automotive and transportation, as well as other industries. Have any news tip? Drop me an email at iulian.luca@forbes.ro

News |
|

Pașaportul românesc, unul dintre cele mai puternice din lume

Pașaportul românesc rămâne unul dintre cele mai puternice din lume, potrivit indexului Henley Passport pe acest an.
Biometric,Romanian,Passport,Placed,On,A,Map.

Cetățenii români pot călători fără viză în peste 170 de țării. Astfel, țara noastră deține al 16-lea cel mai puternic pașaport din lume, la egalitate cu: Chile, Monaco și Emiratele Arabe Unite, transmite Rador.

Primul loc în clasamentul din acest an este împărțită de Japonia și Singapore, cu acces fără viză în peste 190 de destinații.

La polul opus, Afganistan, Irak și Siria sunt statele cu cele mai slabe pașapoarte din lume. Cetățenii lor pot călătorii fără viză în mai puțin de 30 de jurisdicții.

Indicele Henley Passport este un clasament al tuturor pașapoartelor mondiale, în funcție de numărul de destinații pe care deținătorii lor le pot accesa fără o viză prealabilă. Indexul se bazează pe date de la Asociația Internațională a Transportului Aerian (IATA), cea mai mare și mai precisă bază de date cu informații de călătorie și îmbunătățită de echipa de cercetare a Henley & Partners.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii