Cautare
, Contributor

Servicii financiare |
|

Parteneriat între UniCredit Ţiriac Bank şi Schoellerbank pentru clienţii cu bani

Istoric euro
UniCredit Ţiriac Private Banking, divizia de investiţii private a grupului UniCredit Ţiriac Bank, a încheiat un parteneriat strategic cu Schoellerbank, una dintre băncile cu cea mai îndelungată tradiţie în serviciile de private banking din Europa. Fondată în 1833, banca austriacă este membră a UniCredit, subsidiară a UniCredit Bank Austria.

“Targetul nostru este format din oameni de afaceri români care au ajuns la un anumit nivel al averii”, a declarat Stephan Maxonus, Director Private and Institutional Investors în cadrul Schoellerbank . Potrivit acestuia, printre clienţii vizaţi de banca austriacă se află persoanele care dispun de cel puţin un milion de euro, pragul limită acceptat de bancă.

În acest context, numai o mică parte a clienţilor UniCredit Ţiriac pot accesa serviciile de investiţii ale Schoellerbank. În prezent, UniCredit Ţiriac are aproximativ o mie de clienţi pe segmentul de private banking, averea medie a unui client din portofoliul băncii fiind de circa 200.000 de euro.

“Recomandăm investiţiile pe un orizont de timp de 3-5 ani”, a mai spus Maxonus. “Dacă ne referim la opţiunile de investiţii, soluţia este de cele mai multe ori un mix de plasamente, care se realizează în funcţie de profilul de risc şi preferinţele clientului. Indiferent de opţiunile individuale pe care clienţii le-ar putea avea, Schoellerbank are ca scop principal securizarea şi apoi optimizarea capitalului clienţilor“, a adăugat acesta.

Schoellerbank administrează active de peste 8 miliarde euro şi consiliază aproximativ 24.000 de clienţi la nivel internaţional. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii