FacebookTwitterLinkedIn

Datorită acestui parteneriat, clienții Rwe Energie își vor putea plăti facturile de electricitate prin intermediul terminalelor PayPoint, doar prezentându-se cu factura la magazinele în care poate fi gasit un astfel de terminal. După scanarea codului de bare al facturii, clientul achită suma numerar și primește chitanța cu toate detaliile tranzacției, iar operațiunea implică comision 0.

Parteneriatul cu Rwe Energie aduce în portofoliul PayPoint un furnizor important. După cum afirmă și Mugur Dogariu, Managing Director Pay Point România: „Parteneriatul cu RWE Energie completează eforturile PayPoint de a fi acolo unde consumatorii au nevoie de un serviciu modern și eficient pentru plata cât mai multor facturi.” Pe lângă plata facturilor de electricitate, prin intermediul terminalelor PayPoint mai pot fi plătite şi alte facturi de utilități (gaz, apă, salubritate etc), contravaloarea rovinietei, servicii de securitate, bilete de avion, facturile emise de operatorii de telefonie, internet şi cablu sau ratele, se poate realiza încărcarea electronică a cartelelor telefonice şi se pot efectua transferuri de bani interne şi internaţionale.

Pe de altă parte, Rwe Energie se bucură de oportunitatea acestui parteneriat datorită accesibilității PayPoint la nivel național, lucru ce reiese din declarația Corinei Drumeanu, Director General Rwe Energie: „Rețeaua de magazine partenere PayPoint ne asigură o acoperire optimă la nivelul întregului teritoriu al României, mai ales în oraşele mici şi în mediul rural”.