Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

ParkLake va fi inaugurat în luna septembrie

Centrul comercial Parklake, dezvoltat de Sonae Sierra și Caelum Development, urmează a fi inaugurat în luna septembrie, partea de structură fiind aproape finalizată.
 aboneaza-te
parklake

Începând cu luna aprilie chiriașii vor putea intra în posesia spațiilor închiriate, pentru a le amenaja, pregătindu-le pentru marea deschidere din toamnă.

Sonae Sierra, profit net total de 142 mil. euro

Investiția de 180 de milioane de euro va îngloba două elemente aflate la pol opus: caracterul urban al centrului comercial și natura. Situat în vecinătatea Lacului Titan și a Parcului Alexandru Ioan Cuza, ParkLake va fi locul în care vizitatorii vor putea bucura de natură, în confortul unui centru comercial care oferă toate facilitățile specifice. 

Care sunt cele mai ”verzi” companii din România?

Centrul comercial va dispune de peste 200 de magazine pe o suprafață închiriabilă totală de 70.000 de metri pătrați, cu 23 de restaurante, zone destinate petrecerii timpului liber, zonă destinată copiilor Jules Verne și un cinematograf cu 14 săli. De asemenea, centrul comercial va oferi peste 3.000 de locuri de muncă după inaugurare. 

ParkLake-FoodCourtView

În ceea ce privește viitori chiriași, ParkLake  a semnat contractul de închiriere pentru primul magazin Forever 21 din România, cu o suprafață de desfacere de 1.600 de metri pătrați. Retailerul are sediul în Los Angeles și operează peste 700 de magazine la nivel mondial. Grupul Inditex, rivalul acestora, H&M, Debenhams și Koton sunt câteva nume de pe lista retailerilor importanți care vor ocupa spațiu în noul centru comercial.

ParkLake va deservi un val comercial total de 1,5 milioane de locuitori. Amplasamentul se bucură de legături cu întreaga rețea de transport public și este accesibilă pe jos pentru populația din vecinătate.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii