Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Parfumuri |
|

Parfumurile Roja Dove vin în România

Diaghilev_100ml_5060270291626.jpg
Creaţiile unuia dintre cei mai celebri parfumieri din lume au ajuns la Bucureşti.

Casa exclusivistă de parfumuri Roja Parfums este prezentă începând de săptămâna aceasta în România, la parfumeria exclusivistă Madison Absolute Beauty. Creaţiile Roja Dove pot fi găsite în lume în magazine precum Harrods şi Fortnum and Mason din Londra, Osswald din Zurich, Jovoy din Paris, TsUM din Moscova şi Bergdorf Goodman din New York.

Roja Dove, respectat parfumier, „profesor de parfumuri” şi creatorul Roja Parfums, este unul dintre cei mai celebri maeştri parfumieri din lume, academician şi istoric al parfumurilor, dar și autor. El s-a făcut remarcat şi datorită creaţiilor realizate "pe măsură", pentru sume exorbitante ce pot ajunge la 30.000 de dolari.

După 20 de ani în slujba casei Guerlain, Dove a lansat în 2004 Roja Dove Haute Parfumerie în celebrul magazin Harrods din Londra. Pe atunci rolul său era al unui curator de parfumuri, care prezenta doar cele mai luxoase, senzuale, decadente sau îndrăzneţe arome din liniile de parfumuri ale tuturor caselor. Roja Dove și-a prezentat propria gamă de parfumuri în 2007 sub forma unei trilogii: Enslaved, Unspoken și Scandal. Pe parcursul a şapte ani, Dove a creat 20 de parfumuri, iar cel mai nou va fi lansat anul acesta.„Când creez, îmi găsesc mereu inspiraţia în cuvintele lui Yeats: Păşeşte încet, calci pe visele mele”, spune Roja Dove. 

În 2012, Danger, realizat de Roja Dove, era declarat la Fifi Awards, cel mai prestigios eveniment al industriei parfumurilor, drept cel mai bun nou parfum de femeie, iar lumânarea Rose de Mai a primit la rândul său recunoaşterea pentru cel mai bun parfum de casă.

Preţurile parfumurilor Roja Dove disponibile la Madison Absolute Beauty încep de la 1900 de lei şi pot ajunge la 5000 de lei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii