Cautare
, Contributor

Travel |
|

Parcul de aventură Paradisland, o investiție de circa 350.000 euro

Deși parcurile de aventură sunt populare în zona montană, președintele ANAT, Aurelian Marin, împreună cu omul de afaceri Cosmin Stanciu au investit aproximativ 350.000 de euro în Paradisland, convinși fiind că și pe litoral ar avea succes.
Paradisland

„La început am preconizat că vom cheltui 250.000 de euro, apoi am ajuns la 300.000 de euro, ca în final întreaga cheltuială să ducă la 350.000 euro”, spune președintele ANAT.

Paradisland, amplasat în pădurea Comorova din stațiunea Neptun, ocupă o suprafață de două hectare, fiind considerat, în funcție de mărime, al doilea parc de aventură din țară, după cel din Brașov.

„Este o oportunitate bună pentru turiști să mai facă și altceva în afară de a sta la plajă, iar parcul se adresează în egală măsură și constănțenilor”, explică el.

Până acum, au fost construite 14 trasee speciale cu teme diferite, proiectate pentru toate categoriile de turiști, pornind de la trasee pentru începători și ajungându-se la trasee mai complicate, pentru cei care au mai multă experiență.

Costul unui bilet pentru copii este de 35 de lei, iar pentru adulți 50 de lei și „după cum este dimensionat, simultan pot fi pe trasee, în copaci, aproximativ 300 de oameni”. Dacă până în prezent peste 10.000 de oameni au vizitat parcul de aventură deschis la începutul lunii aprilie, Aurelian Marin se așteaptă ca până la finele anului să atingă un număr de aproximativ 50.000 de clienți

Ideea de a construi un parc de aventură în sudul litoralului le-a venit celor doi oameni de afaceri cu patru ani în urmă, însă abia în 2014 s-a materializat și au început construcțiile la Paradisland.

„Inițial am căutat să îl construim în apropierea Constanței, dar nu am găsit pădure și am abandonat proiectul. După care, în urmă cu doi ani și ceva l-am reluat și am găsit ceea ce ne trebuia în zona Neptunului”, povestește Aurelian Marin.

Pe termen lung, Aurelian Marin spune că vrea să transforme parcul într-un complex întreg de distracție, de o zi.

Foto: Arhiva Paradisland

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii