FacebookTwitterLinkedIn

Parcul de business Novo Park, situat în zona de nord a capitalei, deținut de omul de afaceri Liviu Tudor  a decis prelungirea contractului cu Garanti Bank.

„Prezența sediului central al Garanti Bank în Novo Park, timp de 16 ani neîntrerupți, este deosebit de importantă pentru noi și reprezintă încă un record pe care compania noastră îl marchează pe piața închirierii spațiilor de birouri. Numai un business stabil, care înțelege cerințele complexe ale chiriașilor și le oferă servicii personalizate, poate reuși acest lucru. Vom continua să lucrăm la îmbunătățirea tuturor aspectelor ce pot influența experiența chiriașilor și a angajaților acestora în Novo Park”, a explicat Liviu Tudor, președintele și fondatorul companiei Genesis Property.

„Prin prelungirea contractului cu Novo Park, Garanti Bank a ales să rămână prezent în centrul neoficial de afaceri al Bucureștiului – Zona Barbu Văcărescu / Pipera”, a adăugat Ștefan Tudos, vicepreședintele Genesis Property.

Contractul cu Garanti Bank va intra în vigoare în octombrie 2019

„Prin decizia de a prelungi contractul de închiriere a spațiilor de birouri din Novo Park până în 2024, Garanti Bank reconfirmă angajamentul pe termen lung pe care și l-a asumat, atât față de clienții din România, cât și față de propriii angajați. Apreciem colaborarea pe care o avem cu Novo Park, un partener pe care știm că ne putem baza”, a declarat Ufuk Tandogan, CEO Garanti Bank România.

Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice bănci de pe piața locală, face parte din Grupul financiar-bancar Garanti România, care reunește și Garanti Leasing (marca sub care funcţionează compania Motoractive IFN SA) și Garanti Credite de Consum (marca sub care funcţionează Ralfi IFN SA).

Garanti Bank este deținută de către Turkiye Garanti Bankasi A.S. (TGB), a doua cea mai mare bancă privată din Turcia. Grupul financiar spaniol Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA) este acționarul majoritar al TGB.

Novo Park este unul dintre cele mai mari parcuri de business din Bucureşti, dezvoltat de compania Genesis Property și este un punct de referință în zona de birouri Pipera. Complexul este format din şapte clădiri cu o suprafaţă utilă totală de închiriat de 75.000 de metri pătraţi de spaţii de birouri clasa A, calitate superioară. În prezent, companii internaţionale de top au ales Novo Park, datorită poziției sale excelente (în nordul Bucureştiului) și apropierea de staţia de metrou Pipera.

Novo Park găzduiește companii internaționale precum HP Inc România, Hewlett Packard Enterprise, DXC Technology, Infineon, Yokogawa, Luxoft, Sodexo și Unicredit Integrated Business Services România, gradul de ocupare din prezent fiind de 100%.