Cautare
, Contributor

Lifestyle |
|

Parcul acvatic de distracții Divertiland se redeschide

Divertiland, localizat în vestul capitalei, în zona Militari, se redeschide, începând de vineri, 12 iunie, marcând astfel începutul celui de-al treilea sezon complet de operare.
DCIM111GOPRO

În 2015, Divertiland așteaptă peste 130.000 de noi vizitatori, cu atracții incitante, servicii moderne și de calitate, dar și multe surprize, iar până la finalul sezonului, cel mai mare parc de acvatic de distracții și-a planificat să treacă pragul de 400.000 de clienți de la inaugurare. Parcul are o capacitate de peste 5.000 de persoane pe zi, iar in interior se regăsesc șezlonguri, umbrele și colaci.

„În momentul inagurării Divertiland, ne-am stabilit ca și strategie să devenim cel mai mare operator pe segmentul de leisure & entertainment din România, iar strategia noastră s-a concretizat prin operarea cu succes și rezultatele obținute pe durata sezonului estival, în parcul de distracții acvatice, dar și în cadrul celui mai mare parc de distracții indoor, Divertiland Playland, inaugurat în iarna anului 2014. Această poziționare strategică, ca și operarea unor facilități de entertainment pe toată durata anului ne-au permis să ne extindem serviciile și să ne formăm o echipă dedicată, a cărei experiență pe această piață este unică. În continuare, ne uităm la viitorul segmentului de leisure și entertainment din România și continuăm să mizăm pe oferirea unei experiențe și calități unice pe piața locală”, a declarat Adonis Lourezos, General Manager al Divertiland.

În sezonul 2015, printre noutățile Divertiland se numără o piscină încalzită pentru copii, o nouă zonă de food corner, care include meniuri variate pentru toate gusturile și aduce preparate din bucătăria internațională și salate în propunerile culinare precum și mai multe opțiuni de activități în aer liber, precum extinderea programului școlii de surfing, cursuri de yoga și SUP yoga, cursuri de înot pentru începători sau de perfecționare a stilului de înot.

O noutate a sezonului trecut a fost inaugurarea terenului de volei, cea mai întinsă suprafață de plajă din București, de peste 8000 mp de nisip fin, întreținută după cele mai înalte standarde internaționale. Odată cu inaugurarea terenului de volei, Divertiland a devenit unica destinație de vară all inclusive din zona metropolitană a Bucureștiului, unde se pot susține meciuri de volei pe plajă, pentru jucători amatori și profesioniști.

Prețurile biletelor de acces la Divertiland pentru sezonul 2015 încep de la 40 de lei pentru adulți, în vreme ce copiii sub 3 ani beneficiază de acces gratuit. Studenții, elevii și seniorii peste 60 de ani, ca și cei care doresc să vină la Divertiland după programul de lucru normal, beneficiază de prețuri speciale la casierie. În același timp, sistemul de vânzări de bilete online, conferă acces la oferte speciale și exclusive.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii