Cautare
, Contributor

Travel |
|

Paravion: „Românii au cumpărat cu 15% mai multe vacanțe de Paște, față de 2016”. Care sunt destinațiile preferate

Ponderea românilor care petrec Sărbătorile Pascale în afara granițelor crește de la an la an, numărul minivacanțelor de Paște vândute de agenția de turism online Paravion înregustrând o creștere de 15% în acest an, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.
 aboneaza-te
Praga

Dintre românii care au optat pentru city break-uri de Paște, cei mai mulți vor merge în Praga, Roma, Lisabona, urmate în top de către Milano și Atena. Pentru aceste destinații, românii au cheltuit, în medie, 280 de euro, buget similar cu cel de anul trecut, potrivit Paravion. De asemenea, cel mai scump pachet de Paște vândut de către agenția de turism este de 1.040 euro/persoană, în Amman, Iordania.

Citește și: „Viața e în altă parte?” – Orașele cu cel mai ridicat nivel de viață din lume

„Chiar dacă destinațiile externe câștigă de la an la an tot mai mult teren în preferințele românilor pentru minivacanța de Paște, sunt și turiști care optează pentru destinații interne, iar bugetul mediu alocat de aceștia este de 100 de lei pentru o noapte de cazare cu demipensiune, la hotel de 3*. Cavnic, Gura Humorului, Vatra Dornei, Predeal și Băile Tușnad sunt stațiunile preferate de cei care petrec Paștele în țară, acestea generând circa 35% din totalul vacanțelor interne vândute de Paravion pentru perioada aferentă”, a declarat Remus Vișan.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii