Cautare
, Contributor

Travel |
|

Paravion.ro: Românii plătesc în jur de 250 euro pentru Ziua Femeii în Istanbul, Roma sau Praga

Turiştii români au ales pentru weekendul 7-8 martie, destinaţii europene de city break, cu Istanbul, Roma şi Praga în top,
Istanbul_Paravion.ro

Pentru aceste destinaţii, turiştii români plătesc circa 250 euro de persoană, buget ce acoperă biletele de avion şi servicii de cazare cu mic dejun inclus la un hotel de 4 stele, potrivit Paravion.ro, una dintre cele mai importante agenţii de turism 100% online din România.

Conform datelor Paravion.ro, cele mai cumpărate destinaţii pentru weekendul 7 – 8 martie sunt, până acum, oraşe europene, cu Istanbul, Roma şi Praga în top, urmate de Viena şi Paris. Cei care optează pentru un city break cheltuiesc, în medie, 250 euro de persoană pentru un pachet complet care acoperă biletul de avion dus – întors cu toate taxele incluse şi cazarea pentru două nopţi la un hotel de patru stele, cu micul dejun inclus.

„City break-urile sunt din ce în ce mai accesibile şi devin, de la an la an, cadourile preferate de români pentru ocazii şi zile speciale, fie că vorbim de Ziua Îndrăgostiţilor, Dragobete sau Ziua Femeii. Dacă au norocul să le prindă şi în weekend, cum s-a întâmplat anul acesta, chiar este cadoul perfect, de la costul accesibil, până la surpriza destinaţiei”, declară Remus Vişan, Managing Director Paravion.ro.

Potrivit acestuia, cei care preferă să îşi organizeze singuri mini-vacanţa de 7-8 Martie pot profita de ofertele companiilor aeriene, care pun în vânzare bilete accesibile către destinaţii de top. De exemplu, media pentru un bilet dus – întors la Istanbul este de 150 euro, cu taxe incluse, către Roma costă 180 euro cu taxe incluse, iar spre Viena, biletul de avion costă, în medie, 198 euro, cu taxe incluse.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii