Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Tech |
|

Paramount+ pregăteşte lansarea în Europa

Platforma de streaming Paramount Plus, deținută de ViacomCBS, va fi lansată în Europa în 2022.  
Paramount+

„Europa este următorul pas logic”, întrucât platforma operează deja pe 25 de teritorii, inclusiv America Latină, ţările nordice, Australia şi Canada, a declarat Douglas Craig, SVP programe şi achiziţii, în cadrul Mipcom de la Cannes.

Douglas Craig a descris Europa drept o piaţă „complicat” de pătruns, nu doar în ce privește cotele pentru conţinutul local, dar şi referitor la numeroasele canale de distribuţie, potrivit Variety.

„Filozofia noastră este distribuţia ubicuă. Nu suntem neapărat concentraţi pe direct la consumator, aşa cum poate face Disney+”, a declarat el.

În Marea Britanie, Irlanda, Italia, Germania, Elveţia şi Austria, de exemplu, Paramount Plus va fi lansată pe platforme Sky. 

Potrivit acordului, Paramount+ şi SkyShowtime (societate Comcast/ViacomCBS), se vor exclude reciproc în mai multe teritorii, iar utilizatorii vor acces la una dintre ele, în funcţie de loc.

„Pentru noi, în industrie, poate fi derutant, înţeleg asta, dar dacă eşti consumator în aceste pieţe, va fi destul de limpede. Vei avea acces la una sau la cealaltă”, a mai spus el, adăugând „Când intrăm pe o piaţă, ştim că nu – ei bine, sperăm să detronăm Netflix -, dar ştim că nu asta este strategia noastră de ieşire pe piaţă. Aşadar, ştiţi că ne-am poziţionat pe locul doi, trei sau patru”.

Paramount+ îşi recuperează treptat conţinutul de la distribuitori. „Scopul nostru este să repatriem acel conţinut şi să îl aducem înapoi acasă, ca să spunem aşa. La cum sunt distribuite, nu se poate întâmpla peste noapte”.

Platforma de streaming Paramount+ a fost lansată la începutul lunii martie 2021 şi reprezintă o versiune îmbunătăţită a CBS All Access, care a debutat în 2014. Platforma a fost lansată în America de Nord şi America Latină, în ţările scandinave, şi, de la jumătatea anului, în Australia.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii