FacebookTwitterLinkedIn

După ce a început difuzarea în pachetul de bază DTH al operatorului, Paramount a fost inclus din 6 august în pachetul de bază analogic (și automat în pachetele digitale care includ pachetul analogic de programe, n.red. Media Expres).

Televiziunea Paramount oferă telespectatorilor din România o selecţie de filme clasice şi filme premiate din catalogul Paramount, deţinut de compania-mamă VIMN, Viacom Inc.

Televiziunea include în programul său şi alte filme americane de studio sau independente, cât şi filme europene. De asemenea, include emisiuni care prezintă cascadorii de film şi imagini exclusive din spatele scenei, precum şi interviuri cu actori şi regizori.

„Suntem încântaţi să extindem parteneriatul cu RCS & RDS într-un timp atât de scurt. Acest lucru reprezintă cu adevărat un pas important nu doar pentru Paramount, ci şi pentru celelalte televiziuni din portofoliului nostru disponibil în România”, afirmă Bartosz Witak, General Manager al VIMN pentru Israel şi Europa Centrală şi de Est.

VIMN a fost în ultimul timp tot mai activ pe piaţa din România. Nickelodeon, televiziunea pentru copii din SUA deţinută de către Viacom s-a aflat în luna iunie pe locul al doilea în topul celor mai iubite televiziuni pentru grupa de vârsta 4-14 ani, conform audienţelor Kantar.

RCS & RDS este unul dintre cei mai importanţi operatori de telecomunicaţii din Sud-Estul Europei, oferind servicii de telecomunicaţie în România, Ungaria, Spania, Italia şi Cehia. Compania şi-a dezvoltat propria infrastructură de telecomunicaţii pe bază de fibră optică, furnizând servicii de televiziune, internet, telefonie mobilă şi fixă la nivel naţional.

RCS & RDS este lider în televiziunea prin Internet şi cablu pe piaţa din România şi cel mai mare furnizor de telefonie fixă. Este, de asemenea, cea mai mare companie de telecomunicaţii care oferă în România un pachet complet de șase servicii: DTH şi televiziune prin cablu, Internet fix şi mobil, Digi Net, telefonie fixă Digi Tel şi telefonie mobilă Digi Mobil.

RCS & RDS este de asemenea prima companie care a investit în conţinut media, fiind proprietarul staţiei de ştiri full HD Digi24; deține trei televiziuni de sport – Digi Sport, o televiziune de filme – Digi Film; și trei televiziuni de documentare – Digi World, Digi Life şi Digi Animal World.

Paramount este o televiziune care emite 24 de ore din 24, având ca pachet principal de programe filmele Paramount Pictures, cel mai vechi studio american de film și unul dintre producătorii de top din lume în materie de filme de divertisment. Paramount este parte din Viacom International Media Networks (VIMN), o divizie a Viacom Inc. (NASDAQ: VIAB, VIA).

Viacom International Media Networks (VIMN), o divizie a Viacom Inc. (NASDAQ: VIAB, VIA), este compusă din cele mai populare brand-uri multimedia de divertisment, incluzând televiziunile MTV, Nickelodeon, Comedy Central, BET, Paramount Channel, VH1, VIVA, COLORS, Game One și Tr3s: MTV, Música y Más.

Brand-urile Viacom sunt vizionate la nivel mondial în peste 700 milioane de locuințe, în aproximativ 170 de teritorii şi 37 de limbi prin peste 200 de televiziuni programate şi operate la nivel local și peste 550 de proprietăți de digital media şi televiziune mobilă.