Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Paramount difuzează seria despre pirați „Black Sails”, clasificată +18, din 10 ianuarie

Paramount Channel România difuzează în premieră primul episod al serialului american despre pirați „Black Sails”, distins cu două premii Emmy și produs de regizorul specializat în efecte speciale Michael Bay („Armageddon”, „Transformers” și „Pearl Harbour”), informează Media Expres.
paramount

Serialul va fi difuzat săptămânal, sâmbăta, de la ora 23:00, ca urmare a ratingului 18+ pentru violență și scene de sex explicite, se arată în comunicatul difuzat de Paramount Channel.

Serialul a fost produs în anul 2013 pentru televiziunea americană Starz unde a avut premiera în ianuarie 2014 și pentru care au fost produse sau comandate deja următoarele două sezoane. Serialul se mai remarcă prin faptul că a avut premiera online, pe Youtube, în difuzare liberă, înaintea premierei pe rețelele de distribuție TV cu plată.

Acțiunea din serialul al cărui titlu a fost tradus în limba română „Vele negre” se petrece în jurul anului 1715, în Caraibe, în fosta colonie britanică New Providence, înaintea întâmplărilor povestite în romanul „Insula comorilor”, scris de Robert Louis Stevenson. Serialul a fost creat de Jonathan E. Steinberg și Robert Levine.

„Black Sails” a fost filmat în Cape Town (Africa de Sud) și, pe lângă naturalismul scenelor de violență și sex, serialul se remarcă pentru scenografia și acuratețea decorurilor, în concordanță cu epoca evocată.

Din distribuție fac parte Toby Stephens, Hannah New, Luke Arnold, Jessica Parker Kennedy, Tom Hopper, Zach McGowan, Toby Schmitz, Clara Paget, Mark Ryan, Hakeen Kae-Kazim, Sean Cameron-Michael și Louise Barnes.

Paramount este o televiziune care difuzează în principal filmele Paramount Pictures, cel mai vechi studio american de film, dar și producții ale altor companii. Televiziunea este parte a Viacom International Media Networks (VIMN), o divizie a Viacom Inc. (NASDAQ: VIAB, VIA). Compania mai deține printre altele televiziunile MTV, Nickelodeon, Comedy Central, BET, VH1, VIVA, COLORS, Game One and Tr3s: MTV, Música y Más.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii