Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Paramount Channel sărbătorește a 55-a aniversare a lui Johnny Depp

Paramount Channel marchează a 55-a aniversare a actorului Johnny Depp difuzând sâmbătă, 9 iunie, două lungmetraje celebre, relevante pentru cariera lui: „Edward Mâini-de-foarfece”, de la 19:50 și „Din Iad - Jack Spintecătorul”, de la 22:00, informează Media Expres.
Paramount 55 ani

Johnny Depp s-a născut pe 9 iunie 1963 în Owensboro, Kentucky, devenind unul dintre cele mai versatile, mai controversate și mai bine plătite staruri de cinema, conform Media Expres.

În 1990, când Johnny Depp a jucat în „Edward Mâini-de-foarfece”, era cunoscut pentru rolul din serialul TV „21 Jump Street” și se afla la începutul unei cariere în cinema. Șansele să obțină rolul lui Edward erau infime: studioul Fox insista ca Tom Cruise să fie distribuit. În plus, Michael Jackson, Jim Carrey, William Hurt, Robert Downey Jr se băteau pe acest film.

Norocul lui Depp a fost că Tom Hanks l-a refuzat, dar și că regizorul Tim Burton, deși nu prea era la curent cu ce jucase actorul până acum, a optat pentru el, fiindcă a fost impresionat de capacitatea lui „de a interpreta rolul folosindu-se doar de privire”. Depp a scos un personaj de excepție dintr-un scenariu minimalist: a avut la dispoziție doar 169 de cuvinte. A fost destul pentru ca să devină un star.

11 ani mai târziu, Depp putea alege orice rol și orice regizor. A mizat pe „Din Iad – Jack Spintecătorul”, pentru că personalitatea ucigașului în serie și misterul identității sale îl fascinau încă din copilărie. Plus că personajul lui, inspectorul Frederick Abberline, e unul bântuit de demoni și i s-a părut extrem de ofertant. Nu a greșit, lungmetrajul a dominat box-office-ul.

VEZI AFACERILE AGENȚIILOR DE PR – ANUL 2017

VEZI AFACERILE AGENȚIILOR DE PUBLICITATE – ANUL 2017

VEZI AFACERILE AGENȚIILOR DE MEDIA – ANUL 2017

VEZI AFACERILE TELEVIZIUNILOR ÎN 2017 ȘI-O SĂ TE APUCE PLÂNSUL!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii