Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Paramount Channel difuzează șase filme ale regizorului Quentin Tarantino

Paramount Channel difuzează în perioada 26-30 martie șase filme clasice ale regizorului Quentin Tarantino, cu prilejul aniversării de către acesta a 55 de ani, pe 27 martie, informează Media Expres.
Tarantino filme

„Profesioniștii crimei” („Reservoir Dogs”) este programat de la ora 22:30 luni, pe 26 martie, filmul despre Mr. Blonde, aka Vic Vega, un personaj din filmul „Pulp Fiction”, care va fi difuzat miercuri, 28 martie, de la ora 22:30. În „Pulp Fiction” fratele lui Mr. Blonde, Vincent Vega, este protagonistul interpretat de John Travolta. În ambele lungmetraje apare fast-food-ul inventat de Tarantino, “Big Kahuna Burger”, notează Media Expres.

Între filmele lui Tarantino există mai multe legături, de exemplu între „Pulp Fiction” și „Kill Bill” – Volumele I & II, ce vor fi difuzat marți, 27 martie, de la ora 22:30. Personajul jucat de Uma Thurman povestește că a jucat în primul episod al unui serial numit „Fox Force Five”, fiind de fapt vorba de „Kill Bill” – Volumele I & II, care includ toate asasinele din echipă, de la Elle Driver până la O-Ren Ishii. Mașină Honda Civic albă condusă de Butch în „Pulp Fiction” și de Jackie în „Jackie Brown”, film ce va fi difuzat joi, 30 martie, de la ora 22:30, apare și în parcarea clubului de striptease din „Kill Bill” – Volumul II.

Maratonul dedicat de Paramount celebrului regizor se încheie vineri, 30 martie, de la ora 22:30, cu difuzarea lungmetrajului „Sin City”, de Robert Rodriguez, în care Tarantino este regizor invitat. După ce Rodriguez a realizat coloana sonoră din „Kill Bill” – Volumul II contra unui dolar, i-a dat lui Tarantino aceeași sumă pe regia unei scene din „Sin City”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii