Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Paramount Channel difuzează filme celebre în aer liber, în iulie și august, pe o terasă din Bucureși

Paramount Channel organizează vizionări de filme clasice în aer liber pe terasa „DESCHIS” Gastrobar din București, pentru al doilea an consecutiv, în fiecare seară de luni, în perioada 2 iulie – 20 august, începând cu ora 21:00, informează Media Expres.
terasa Paramount

Cele opt filme se petrec în destinații de vacanță ideale precum: Roma, New York, Verona sau Los Angeles. Luni, 2 iulie, de la ora 21:00, este programat “Roman Holiday”, care se petrece la Roma, cu Audrey Hepburn, premiată cu Oscarul pentru cea mai bună actriță în rolul din acest film, și Gregory Peck, notează Media Expres.

Pe 9 iulie Paramount difuzează pe terasă „The Truman Show”, comedia SF cu Jim Carrey, pe 16 iulie „Breakfast at Tiffany’s”, care se petrece la New York, iar în următoarele săptămâni, „Chinatown”, “Love Story” și „Romeo and Juliet”. Seria de filme Paramount Channel de pe terasa DESCHIS Gastrobar se va încheia cu clasicul „Sabrina”, luni, 20 august, de la ora 21:00.

Seria de vizionări a fost lansată în 2017 când au fost proiectate filme ca „Mission Impossible”, „48 Hours” și „Forest Gump.

Programul complet de filme:
“Roman Holiday” – 2 iulie, ora 21:00
“The Truman Show” – 9 iulie, ora 21:00
“Breakfast at Tiffany’s” – 16 iulie, ora 21:00
“Chinatown” – 23 iulie, ora 21:00
“Love Story” – 30 iulie, ora 21:00
“Romeo and Juliet” – 6 august, ora 21:00
“Airplane” – 13 august, ora 21:00
“Sabrina” – 20 august, ora 21:00

Paramount aparține companiei internaționale Viacom și se difuzează pe rețelele de cablu și satelit din România, distribuția fiind coordonată din biroul de la Budapesta al companiei.

AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE FILME ȘI SERIALE ÎN APRILIE 2018

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii