Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Paramount Channel celebrează a 62-a aniversare a lui Tom Hanks

Paramount Channel dedică o săptămână sărbătoririi zilei de naștere a actorului american Tom Hanks (62 de ani), între 9 și 13 iulie, de la ora 20:30, difuzând în fiecare seară câte un film clasic în care acesta joacă în rolul principal, informează Media Expres.
Tom Hanks

S-a spus despre Tom Hanks că este cel mai faimos om despre care nu știm nimic. În mijlocul tuturor scandalurilor din industria cinematografică, Tom Hanks a rămas un simbol american cu o reputație intactă. Nu e niciodată nepoliticos, povestesc toți colaboratorii, ba chiar e cunoscut drept cel mai agreabil om din showbiz. Când are filmări, ajunge devreme pe platou. Interpretează regulat roluri în montări ale pieselor de Shakespeare (zilele astea e Falstaff în Henric al IV-lea) și a publicat și un volum de povestiri. Joacă doar băieți buni, cel mai adesea patrioți, are la activ două Oscaruri și i se spune „primarul Hollywood-ului”.

Pentru a sărbători cea de-a șaizeci și doua aniversare a acestui star, Paramount Channel difuzează un maraton de filme clasice cu el, inclusiv cel care i-a adus primul Oscar – „Forrest Gump”, notează Media Expres. Pe 9 iulie – data nașterii lui Tom Hanks – va fi difuzat „Prinde-mă! Dacă poți!” (20:30), unul dintre cele șase lungmetraje pe care actorul le-a făcut împreună cu inventatorul blockbuster-ului, faimosul Steven Spielberg. Un test de anduranță, având în vedere că acest cineast nu face repetiții, ci se așteaptă ca actorii să apară la filmări perfect pregătiți să treacă direct în fața camerei.

VEZI AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE ȘTIRI – IUNIE 2018

Următoarele filme din maraton poartă tot semnătura lui Steven Spielberg: „Salvați soldatul Ryan” (10 iulie, de la 20.30) – iar Tom Hanks rămâne în slujba legii, însă trece de la rolul de agent FBI din lungmetrajul anterior la unul de căpitan – și „Terminalul” (11 iulie, 20:30), care include un rol mai bizar pentru actor, acela al unui imigrant care ajunge să locuiască în aeroport.

Hanks își recuperează însă cetățenia americană în următorul lungmetraj din maraton: „Forrest Gump” (12 iulie, 20:30), de Robert Zemeckis, al doilea regizor cu care actorul lucrează cel mai frecvent.

Sărbătorirea lui Tom Hanks se încheie pe Paramount Channel cu o colaborare a starului cu un alt regizor câștigător de Oscar, Sam Mendes. Este vorba despre „Drumul spre pierzanie” (13 iulie, 20:30), premiat pentru cea mai bună imagine de Academia Americană de Film.

Televiziunea Paramount face parte din portofoliul Viacom, se distribuie în România prin Tematic Media Group / Tematic Cable și vinde publicitate prin Thematic Channels.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii