Cautare
, Contributor

Travel |
|

Paralela 45 ţinteşte o creştere cu 30% a vânzărilor la Târgul de Turism

Agenţia de turism Paralela 45 estimează că va înregistra o creştere cu 30% a vânzărilor în cadrul Târgului de Turism, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.  
shutterstock_178933340

Cu o bogată paletă de oferte vine şi agenţia Paralela 45. Discounturile valabile pe perioada târgului sunt de până la 45%, iar agenţia are, pe lângă destinaţiile consacrate – peste 100 de staţiuni pentru vara lui 2015, Revelioane exotice şi vacanţe la schi– şi două nume noi: Rimini (Italia) şi Costa Blanca (Alicante, Spania).Pentru cele două noi destinaţii preţurile pornesc de la 399€ de persoană, în tarif fiind inclus şi biletul de avion.

„Târgul de turism din noiembrie este foarte important noi, dovadă stau cei peste 20 de ani de participare ai agenţiei Paralela 45. Bugetul pentru un astfel de târg creşte de la un an la altul, începând de la standul de prezentare, instruirea agenţilor, până la promovarea ofertelor. Acum are loc şi prima interacţiune a turistului Paralela 45 cu vara 2015. Anul acesta am pregătit cea mai mare selecţie de destinaţii, unde discountul din timpul târgului ajunge până la 45%, la charterele pentru Grecia, Turcia, Italia, Spania şi Portugalia. În plus, avem şi două noutăţi în portofoliu, chartelerele către Rimini şi Costa Blanca (Valencia, Alicante, Benidorm) cu preţuri începând de la 399 euro/ persoană, la care se aplică reducerea din timpului târgului de 7% pentru orice vacanţă cumpărată”, explica Alin Burcea, preşedintele Paralela 45.

Cele mai multe destinaţii ale agenţiei Paralela 45, din cadrul târgului, vizează Litoralul 2015, unde discounturile ajung până la 45%. Vacanţele pentru Grecia, Turcia, Italia şi Spania încep de la 214 euro pentru 7 nopţi de cazare în hotel de 4 stele şi transport cu charterul. „În 2015, Grecia va deţine în continuare supremaţia, estimăm că cele mai căutate insule vor rămâne Creta, Rodos, Mykonos, Santorini, urmată de Turcia, în timp ce pe plan intern românii vor alege staţiunile Mamaia şi Neptun”, a mai spus Alin Burcea.

Nici destinaţiile exotice sau cele de iarnă nu sunt uitate ofertele variind de la exoticele plaje din Maldive sau Mauritius la gheţarii din Austria sau staţiunile deja cunoscute de români, din Bulgaria.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii