FacebookTwitterLinkedIn

Paralela 45 a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de aproximativ 35 de milioane de euro, în creştere cu 12% faţă de 2012. Pentru 2014, agenţia de turism şi-a propus să deschidă cinci noi agenţii, patru în România şi una la Chişinău, programată să fie deschisă în luna iunie a acestui an. Investiţia se ridică la aproximativ 150.000 de euro, constând în pregătirea personalului, publicitate și dotări.

“Am analizat foarte atent timp de doi ani solicitările venite din Republica Moldova și am ajuns la concluzia că este o piață cu un mare potențial de creștere. Dorim să abordăm această piață atât pe segmentul vacanțelor individuale, cât și corporate, având know-how și experiență dezvoltate pe parcursul a 24 de ani de activitate”, a declarat Alin Burcea, președintele Paralela 45.

Paralela 45 și-a propus să acopere, cu agenția de la Chișinău, toate destinațiile din lume și să ofere o gamă largă de servicii, de la cazări interne și internaționale, bilete de avion și de tren, transferuri, asigurări de călătorie, închirieri de mașini și aeronave private, până la parcuri de distracții, desținatii exotice, citybreak-uri și croaziere.

“De asemenea, o să oferim turiștilor moldoveni asistență în obținerea vizelor, organizare de evenimente, teambuilding-uri, incentivări și alte servicii pentru călătoriile de afaceri. Eliminarea vizelor pentru cetățenii moldoveni votată recent de Parlamentul European ne face să fim foarte optimiști privind evoluția turismului în Republica Moldova. Propria experiență ne-a demostrat că odată cu eliminarea vizelor pentru români, cererile de vacanțe în Uniunea Europeana au cunoscut o creștere semnificativă”, a mai spus Alin Burcea.