Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Papa Francisc a ajuns în România! Primele reacții

Papa Francisc a ajuns în România, iar președintele Klaus Iohannis și soția sa Carmen l-au întâmpinat cum se cuvine, vineri, pe Aeroportul Otopeni. Cei doi i-au transmis Suveranului Pontif că este o plăcere prezența acestuia pe pământ românesc.

„Este o mare plăcere să vă avem pe pământ românesc”, i-a spus președintele Klaus Iohannis Papei Francisc, în timp ce Carmen Iohannis i-a transmis, la rându-i, „suntem fericiți să vă avem aici”.

12:33 – Papa a fost salutat, pe platoul de ceremonii, de un grup de copii şi tineri de la Consiliul Naţional al Elevilor, Alianţa Naţională a Studenţilor din România, Consiliul Tineretului din România, Şcoala Concordia, de la corurile Cantus Mundi şi Madrigal, Cercetaşii României şi Asociaţia Naţională a Surzilor din România, care au fluturat steguleţe ale României.

12:30 Şeful statului l-a întâmpinat pe Papa Francisc alături de soţia sa, Carmen. Din delegaţia care l-a primit pe Suveranul Pontif au făcut parte toţi consilierii prezidenţiali şi de stat. “E o zi frumoasă, o zi importantă”, a spus preşedintele înainte de sosirea Suveranului Pontif.

12:25 Papa Francisc a salutat garda în limba română. Le-a spus soldaților: ”Bună ziua!”

 aboneaza-te
FOTO: Stirileprotv.ro
FOTO: Stirileprotv.ro

În curs de actualizare

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii