Cautare
, Contributor

Orologerie de lux |
|

Panerai, minunea care durează 8 zile

Panerai_Luminor_Marina_8_Days_Gold.jpg
  Deși poate părea o cucerire a tehnicii moderne, rezerva de funcționare de 8 zile este poveste veche la Officine Panerai: la sfârșitul anilor ’40, brandul utiliza deja un calibru Angelus care funcționa opt zile fără a fi remontat.

 

Opt zile – o rezervă impresionantă, de care a avut nevoie Marina Italiană, în decursul operațiunilor din cel de-al doilea Război Mondial.

Această tradiție Panerai a fost resuscitată prin noul calibru P.5000, mecanism cu remontaj manual și cu rezervă de funcționare de opt zile, care își face debutul în noul Luminor Marina 8 Days și Luminor Marina 8 Days Oro Rosso, un model cu un aspect estetic excepțional.

Aceleași linii minimaliste ale carcasei și un diametru de 44 milimetri, completat de celebra protecție a coroanei. Modelul din aur roșu este cu adevărat impresionant, mai alesdatorită impactului vizual conferit nuanța profundă și puternică de roșu, care se datorează procentajului ridicat de cupru din aliaj.

Calibrul P5000 este vizibil prin apertura din cristal safir situată pe capac și a fost în totalitate proiectat și realizat la manufactura Panerai din Neuchatel. Un mecanism robust, cu o grosime de 4,5mm și care funcționează la o frecvență de 21.600 vibrații pe oră.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii