Cautare
, Contributor

IT |
|

Panasonic lansează o nouă gamă de camere foto şi video rezistente la apă şi la frig

Panasonic_FT5.JPG
  Compania japoneză Panasonic, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa internaţională  de electronice, a lansat o nouă gamă de camere foto şi video.

 

Prima dintre ele, LUMIX DMC-FT5, este rezistentă la apă de până la -13 metri, la şocuri pentru căderi de la 2 metri, la îngheţ, cu temperaturi de până la -10 grade Celsius şi la o presiune de 100 kg.

Aceasta permite înregistrări full-HD, 1.920×1.080, în format AVCHD şi înregistrări audio de calitate excepţională, prin Dolby Digital Creator. Mai mult, pentru înregistrarea filmelor este disponibil şi modul iA, iar funcţia POWER O.I.S. cu Active Mode este la îndemână atunci când filmaţi în mişcare sau din locuri dificile, reducând efectele mişcării mâinilor şi vibraţiile.

Obiectivul LEICA DC-VARIO ELMAR (28 mm angular, cu un zoom de 4.6x), redarea video full-HD,1.920×1.080 (50p) şi un ecran LCD de 3,0 inchi, toate se combină pentru ca modelul FT5 să se descurce de minune, dincolo de ce poate permite în mod normal greutatea sa. Un senzor de înaltă senzivititate, de 16,1 megapixeli, un procesor de imagine Venus nou, funcţia de filmare lentă şi o viteză de 10 cadre pe secundă, toate dovedesc că aparatul nu este doar robust, ci şi inteligent.

Modelul LUMIX FT5 se laudă cu o conexiune WiFi cu NFC uşor de accesat printr-o atingere, permiţând realizarea cadrelor de la distanţă, prin aplicaţia LUMIX, precum şi cu o funcţie de încărcare rapidă şi accesibilă. Veţi putea face fotografii din locuri mult mai îndepărtate: este suficient să descărcaţi aplicaţia LUMIX pe un dispozitiv mobil şi să o utilizaţi ca vizor pentru a realiza fotografii incredibile, în timp ce aparatul FT5 este fixat într-o locaţie dificil de accesat, cum ar fi atârnat deasupra unei crevase sau în partea din spate a unei bărci. Mai mult, puteţi eticheta locaţia fotografiei utilizând funcţia GPS integrată. Alte beneficii ale conectivităţii WiFi includ stocarea cloud de 1 GB, încărcare cu copie de siguranţă, conectarea aparatului la televizorul dvs., pentru vizionarea conţinutului pe marele ecran, precum şi transferul accesibil al fişierelor pentru imprimare către o imprimantă wireless.

Noul LUMIX DMC-TZ40 este actualmente cel mai avansat aparat foto-video hibrid de la Panasonic. Cu o calitate excepţională a imaginii şi o serie de specificaţii care includ un zoom optic de 20x, înregistrare video 50p full-HD şi conectivitate Wi-Fi, acesta este ideal pentru cei care caută o cameră care bifează toate cerinţele, fără compromis.

Acest model este una din cele mai subţiri camere compacte digitale, cu zoom optic de 20x. 

Aparatul TZ40 vă permite să salvaţi fotografii şi filme uşor în cloud, prin serviciul LUMIX Club Could Sync.  Mai mult, noua opţiune NFC, care conectează camera TZ40 la o reţea Wi-Fi, este mai simplă ca niciodată.  Cu o singură atingere, camera va recunoaşte setările dispozitivului dvs. conectat la internet, permiţându-vă să salvaţi, transmiteţi şi partajaţi fişiere.

Noile funcţii de corecţie 5 Axis şi de corecţie a înclinaţiei anulează problemele de înclinare sau tremur al mâinilor.

TZ40 oferă şi funcţiile Intelligent Auto, inclusiv modul de recunoaştere facială, care memorează chipurile prietenilor şi familiei şi reglează setările camerei în mod corespunzător.

Cele mai noi camere video active de la Panasonic, modelele HX-WA30 şi HX-WA3, sunt camere video noi, puternice, full-HD (1.920×1.080). O parte din seria WA, care a devenit populară mulţumită designului rezistent la apă al camerelor video, respectiv HX-WA30 şi HX-WA3, permite realizarea filmelor şi a fotografiilor confortabil, utilizând o singură mână, chiar şi în medii umede şi reci, cum ar fi pe pârtiile de schi.

Modelul HX-WA30 poate filma subacvatic, la o adâncime de 10 m timp de 60 minute; este rezistent la îngheţ, până la o temperatură de -10°C şi se laudă cu o rezistenţă la şocuri, pentru căderi de până la 1,5 m.  De asemenea, oferă funcţii Wi-Fi integrate, care îl conectează cu telefoanele inteligente sau cu tabletele PC pentru a permite un control de la distanță, precum și partajare pe site-urile reţelelor sociale. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii