Cautare
, Contributor

Modă |
|

Până în februarie, Gucci își decorează vitrinele magazinelor din toată lumea cu ilustrații Manga

gucci1.jpg
Vitrinele Gucci prind viață prin intermediul personajelor de bandă desenată ale japonezei Hirohiko Araki.

Având ca punct de pornire colecția Cruise 2013, realizată de Frida Giannini, artista japoneză Hirohiko Araki va aduce pe vitrinele magazinelor Gucci celebrele benzi desenate Manga. Instalațiile vor decora peste 70 de magazine Gucci din toată lumea, între data de 3 ianuarie și mijlocul lunii februarie.

Desenele Manga ale lui Hirohiko compun o poveste intitulată ,,Jolyne, Fly High with Gucci”, având-o în rolul principal pe Jolyne Cujoh, o studentă care moștenește un obiect Gucci de la mama ei și, incitată de misterul care învăluie mica ei comoară vintage, pornește într-o călătorie care transcede timpul și spațiul. Pe lângă imprimeurile și paleta de culori din colecția Cruise, banda desenată a lui Hirohiko reia punctual și motive iconice ale casei Gucci, cum ar fi imprimeul Flora.

Banda desenată va fi publicată în întregime doar în revista japoneză Spur și pe pagina de Facebook Gucci.

,,Este, fără umbră de îndoială, una dintre cele mai frumoase colaborări de până acum”, afirmă Giannini. ,,Personajele concepute de Hirohiko întruchipează o combinație de energie, senzualitate și atracție care aduc la viață într-un mod jucăuș și irezistibil colecția mea Cruise 2013”.

Oficialii Gucci își doresc ca instalațiile care vor decora vitrinele magazinelor din toată lumea să oprească trecătorii în drumul lor, tentându-i să intre puțin în lumea de fantezie creată de Hirohiko.

Aceasta din urmă afirma, la rândul ei, că a fost dintotdeauna fascinată de designul italian și că vede colaborarea cu Gucci ca pe o onoare. ,,Din momentul în care am văzut superba colecție Cruise a Fridei, cu imprimeurile și culorile tari, imaginația mea a început să lucreze la foc automat”, rememorează Hirohiko. ,,Personajele și povestea au curs firesc și a fost extrem de palpitant să lucrăm împreună la acest proiect”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii