Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Pall-Ex a deschis un nou terminal de cross dock la București

Facilitățile oferite de  noua locație ajută rețeaua să își crească viteza operațiunilor și capacitatea de transbordare.
PallEx

Designul noului Hub a fost proiectat  pornind de la experiența anilor de operare și a fost realizat  pentru a asigura eficiență maximă. Până în prezent se  lucra cu un numar de 5 echipamente – stivuitoare tip TFG 316 Jungheinrich și un număr mediu zilnic de 650 de paleți.

Odată cu deschiderea Hubului de Sud, capacitatea de transbordare ar putea crește până la 1000 de paleți zilnic, în timp ce pot fi încarcate și descarcate simultan 16 camioane.

Depozitul are 2100 mp, la care se adauga inca o suprafata de 1500 mp, sub copertina. Astfel, se pot transborda cu ușurință volume adiționale de marfa.

De-a lungul celor cinci ani de activitate, compania a crescut și s-a dezvoltat, intrând în liga marilor jucători de pe piața serviciilor de transport expres de mărfuri paletizate.

Prin intermediul rețelei, marfa transportată  poate beneficia de asigurare de până la 15.000 de euro, pe palet, fără costuri suplimentare pentru client.

Construcția noului terminal cross-dock a făcut parte din strategia de dezvoltare, fiind un proiect major ce a fost finalizat cu succes. Atitudinea și toate proiectele noastre sunt orientate strategic către a oferi clienților o experiență  îmbunătățită a soluțiilor Pall-Ex și un last mile experience. Planul de investiții continuă, avem în vedere deschiderea altor două noi huburi, în timp ce operațional, focusul este pe menținerea calității și creșterea notorietății brandului, introducerea de servicii noi pentru retaileri și producători. De asemena, Pall-Ex susține inovația și digitalizarea, prin introducerea unor softuri care permit o vizibilitate crescută a etapelor din serviciul oferit și a partidelor de marfă. Acestea sunt motive relevante pentru care beneficiem de aprecierile pozitive ale partenerilor și ale pieței.

Pall-Ex mizează în viitor pe o creștere stabilă, extinderea suprafeței de depozitare, mărirea portofoliului de clienți și investiții în programe de perfecționare ale angajaților, a declarat Danor Ionescu, CEO Pall-Ex.

Pall-Ex România asigură o distribuție de 100% la nivel național, în regim premium (24h) și standard (48h). Numară 34 de membri și deține una dintre cele mai întinse rețele de depozitare, fiind prezentă în 34 de locații din întreaga țară.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii