FacebookTwitterLinkedIn

Divertiland își va deschide porțile pe 1 iunie,  cu noi facilități, care includ mai multe restaurante, o zonă de activități dedicată copiilor, dar și noi opțiuni de distracție precum lecțiile de surfing în singura piscină cu valuri din București.

Noile atracții au presupus o investiție de peste o jumătate de milion de euro, care se adaugă celor 25 de milioane de euro investite deja în deschiderea parcului pe o suprafață totală de 7,2 hectare reprezentând ”prima fază a unui proiect de proporții care va oferi românilor cel mai mare parc de distracții din regiune (45 de hectare)”, potrivit reprezentanților parcului.

Află de ce este considerat vâslitul noul fitness

Aproximativ 15% din investiția totală a fost alocată către sistemul de curățare a apei. Sistemele de filtrare, recirculare și dezinfectare sunt create și implementate conform standardelor germane.

Noile facilități includ trei zone ample de food-court și lecții de surfing, care vor fi disponibile în singura piscină cu valuri din București. Aceste facilități completează atracțiile existente, printre care se numără tobogane spectaculoase, un râu de 1 kilometru lungime, peste 4.000 de metri pătrați de plajă cu nisip, precum și zone VIP și zone pentru copii, baruri și un spațiu de parcare.

„Pentru sezonul 2013 estimăm 160.000 de vizitatori, din iunie până la sfârșitul lui august. Ne vom măsura succesul în funcție de numărul de oameni și de experiențele lor pozitive” spune Alexis Paizis, director general Divertiland.

12 destinații pe care trebuie să le încerci în 2013

Derzvoltatorii parcului vizează clienți din București, dar și din orașele apropiate, precum Pitești, Ploiești sau Giurgiu, care pot ajunge în acest loc foarte ușor. Divertiland are o capacitate de 3.500 de persoane pe zi, care au acces, în prețul biletului valabil o zi – cuprins între 40 și 80 delei – la șezlonguri, umbrele și colaci. Pentru a atrage cât mai mulți vizitatori, dezvoltatorii parcului situat la ieșirea din București, lângă autostrada București – Pitești, asigură transport gratuitpentru clienți pe ruta stația de metrou Păcii –  Divertiland și înapoi.  

„În ultimii cinci ani, criza economică a modificat obiceiurile consumatorilor în materie de divertisment. Pe măsură ce veniturile au scăzut, mulți au renunțat la excursiile în străinătate și au început să petreacă timp de calitate în apropiere de casă, precum la cinematograf și în parcurile de distracție. Spre exemplu, numărul parcurilor de distracție în lume a crescut cu 17.000 din 2007 până în prezent. Urmând această tendință internațională, am decis să investim într-un parc de distracții, iar România s-a dovedit a fi locul perfect pentru a ne plasa proiectul, atât datorită lipsei de oferte similare pe piață, dar și pentru că România este un pol important în regiune, iar acest parc o va pune pe harta divertismentului european”, spune Alexis Paizis.