FacebookTwitterLinkedIn

Jaguar este unul dintre brandurile auto cu tradiție care s-au adaptat cel mai bine tendinței către electrificare, numeroasele premii de design câștigate de modelul I-PACE fiind dovada că un vehicul electric poate fi și pratic, și frumos.

I-PACE face acum un pas în plus pe calea eleganței, cu linia exclusivistă de dotare Black: capacele oglinzilor exterioare, grila frontală, ramele geamurilor, jantele de 20 de inchi și siglele spate au finisaj Gloss Black. Plafonul complet panoramic, geamurile „privacy” și, la interior, scaunele sport îmbrăcate în piele neagră cu finisaje Gloss Black completează personalitatea modelului I-PACE.

Dotat cu două motoare electrice care furnizează împreună 400 CP și un cuplu de 696 Nm, I-PACE accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,8 secunde. Bateria de 90 kWh asigură o autonomie de până la 470 km, iar modul de navigație EV vă oferă informații despre stațiile de încărcare aflate în proximitate – dacă sunt funcționale, tipul de priză cu care sunt dotate, prețul și durata încărcării.

Cât privește conectivitatea la bord, I-PACE este dotat standard cu Apple CarPlay și Android Auto și permite utilizarea simultană a două telefoane. Dispozitivul opțional de încărcare wireless, poziționat sub consola centrală, este prevăzut cu un amplificator de semnal care îmbunătățește recepția.

Pentru confortul pasagerilor, sistemul de ionizare a aerului din habitaclu este acum prevăzut cu un filtru performant, capabil să capteze cele mai fine particule și alergenii în suspensie. I-PACE poate fi programat să filtreze aerul din habitaclu înainte de a porni la drum.

O inovație extrem de utilă este oglinda retrovizoare ClearSight, care oferă șoferului o imagine neobstrucționată a drumului din spate, chiar dacă în mașină sunt pasageri și portbagajul este plin. Sistemul folosește o cameră cu unghi larg, orientată spre spatele vehiculului și conectată la oglindă – un comutator permite șoferului să aleagă vederea standard sau imaginea transmisă de cameră.

I-PACE Black adaugă un plus de stil unei mașini performante și practice, care a adunat nu mai puțin de 88 de premii ale industriei auto mondiale, și care oferă astăzi o idee despre ce va fi brandul Jaguar de mâine.