FacebookTwitterLinkedIn

De la începutul anului, compania a obținut rezultate foarte bune în România, cu o creștere de 166% a cifrei de afaceri. Și numărul de puncte pick-up a crescut semnificativ, Packeta România având acum 420 de astfel de locații de unde clienții își pot ridica produsele comandate.

Finalizarea procesului de rebranding presupune și suplimentarea cu cel puțin 50% a bugetului de investiții pe plan local până la 3 milioane de euro, ce reprezintă investiții alocate anului 2021 pentru piața locală.

„Rebrandingul Coletăria.ro și preluarea numelui Packeta România oferă, în primul rând, garanția implementării standardului Packeta Group în România. Ne propunem să le oferim clienților români aceeași experiență de livrare la cele mai bune standarde, modalități multiple de livrare și servicii premium, specifice Packeta Group, cu care ne-am obișnuit toți clienții în cele 34 de țări în care livrăm”, spune Alexandr Jeleascov, CEO Packeta România.

Odată cu finalizarea procesului de rebranding, compania își asumă noi obiective de dezvoltare: extinderea serviciilor de livrare pe piețe noi din regiune; implementarea de noi servicii de livrare; dezvoltări tehnologice privind eficientizarea continuă a procesului de livrare și plată; creșterea capacității de procesare a coletelor prin investiții în noi spații de depozitare.

De asemenea, Packeta România estimează creșteri semnificative în următoare perioadă și pe segmentul livrărilor Cross Border, volumul livrărilor dublându-se de la începutul anului și până în prezent, față de aceeași perioadă a anului 2020, pe fondul creșterii comenzilor online, dar și a îmbunătățirii serviciilor de livrare, și a extinderii serviciilor de livrare în regiunea Balcanilor, și, mai nou, în Turcia și Israel.

Packeta România este o platformă digitală și logistică globală, membră a Packeta Group, prezentă pe piața din România încă din 2017. Compania deține o rețea extinsă de peste 8.000 mii de puncte pick-up proprii în rețeaua internațională a Packeta Group și alte 92.000 de puncte pick-up partenere în toată Europa.