Cautare
, Contributor

Industrie |
|

Pachetele tematice renasc turismul românesc

La început de an, mulți operatori din industria turismului caută soluțiile optime pentru a funcționa în noul context economic aflat încă sub auspiciul pandemiei de coronavirus.
Bio Valeputna

Una dintre acestea este programul „Epic Month”, lansat de către reprezentanții Epicvisits.com, o platformă curatoriată de rezervări ce grupează cazări și experiențe turistice în pachete tematice.

„În cadrul programului „Epic Month”, companiile sau angajații care lucrează de la distanță pot rezerva în perioada ianuarie-martie 2021 o casă de vacanță din România. Casele de vacanță au fost curatoriate de echipa Epic Visits și dispun de conexiune la internet și alte facilități care fac posibil un „workation” prelungit precum bucătărie proprie sau opțiuni de servire a meselor principale, mașină de spălat sau servicii de curățenie etc.”, explică reprezentanții platformei într-un comunicat de presă.

Aceștia susțin că în acest program se regăsesc opt dintre cele mai frumose case de vacanță din România: „opt dintre cele mai frumoase case de vacanță din România intră în programul Epic Month. Românii pot lucra „de la munte” timp de o lună în casele de vacanțe de la  Hecas Villas, din zona Bușteni, la Cosama Village din Sighișoara, la  Casa de oaspeți 295 din Porumbacu de Sus, amenajată într-o veche șură​,​ construită în secolul 19 (anul 1876)​,  la Bio Valeputna, o cabană de munte situată în Valea Putnei sau la Bike House, o casă cu peste 240 ani vechime din Brașov​,​ decorată cu mobilă hand-made colorată”.

Epic Visits este o companie dezvoltată de trei antreprenori români, Raluca Jianu și Bogdan Jianu, co-fondatori Ferestroika și Mihai Bârsan, președinte Effie România.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii