Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Imobiliare |
|

P3 Logistic Parks construieşte două clădiri

Compania dezvoltatoare de proiecte imobiliare a anunţat planuri pe termen lung.

P3 Logistic Parks (PointPark Properties) are în plan construcţia a două clădiri în parcul recent achiziţionat în vestul Bucureştiului, fostul Europolis. Acestea  totalizează deocamdată 75.000 mp, potrivit reprezentanţilor companiei, iar investiţia până în acest moment este estimată la 35 milioane de euro. Nu au fost semnate încă contracte pentru aceste spaţii.

P3 Logistic Parks a achiziţionat recent fostul Europolis, parc logistic din București, cu o suprafață inchiriabilă de 215.000 m2 de spații.  Modul de operare al dezvoltatorului, care se defineşte ca operator şi manager de spaţii logistice, este de a construi mai întâi „build to suit” (spaţii personalizate pentru clienţi), apoi speculativ. Parcul cu opt clădiri are deja 17 chiriaşi precum Emag sau Carrefour, dar şi posibilitatea de a construi încă 150.000 mp de spaţii.

“Ce ne-a atras aici (in România, n.n.) au fost firmele din producţie sau companii de tipul Ikea şi credem că vom avea clienţi pe termen lung”, a adaugat Ian Worboys, CEO-ul P3 Logistic Parks. La nivel internaţional, ei lucrează mai ales cu companii de distribuţie, auto şi curierat.

P 3 Logistic Parks,  deţinut de fondul american TPG şi compania canadiană Ivanhoe Cambridge, a finalizat recent achiziţia parcului.

 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii