Cautare
, Contributor

Imobiliare |
|

P3 își schimbă sediul din București

Dezvoltatorul de spații logistice și-a extins echipa locală și s-a mutat într-un spațiu de 200 de metri pătrați în apropiere de Piața Operei.
P3 Bucharest

P3 Logistic Parks, investitor specializat, dezvoltator și manager de proprietăți logistice europene, și-a mutat sediul din București într-un spațiu mai mare, ca urmare a extinderii echipei locale și pentru a fi mai aproape de clienții săi din parcul logistic P3 Bucharest, acesta fiind prima investiție a P3 pe piața românească.

Înainte de această mutare, P3 ocupa un spațiu de 96 de metri pătrați într-o clădire de birouri din zona Pieței Romane. Actualul sediu, situat într-o clădire finalizată în 2012 în zona Pieței Operei, are o suprafață de 200 de metri pătrați. “Echipa din București s-a mărit cu încă cinci oameni și vom continua recrutările în 2015, pentru a menține același nivel ridicat al serviciilor oferite clienților noștri, pe tot parcursul dezvoltării dinamice a P3 pe piața din România”, spune Cora Stoltz, country head P3 România.

Pe aceeași temă: Noi contracte de închiriere pentru Immofinanz

La începutul acestui an, P3, companie deținută de TPG Real Estate și Ivanhoé Cambridge, a achiziționat de la CA Immo parcul logistic Europolis, situat în apropierea Capitalei. Parcul, care cuprinde 215.000 de metri pătrați de spații de depozitare, plus 40 de hectare de teren disponibil pentru noi dezvoltări, a fost redenumit, după achiziție P3 Bucharest.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii