Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Artă & Cultură |
|

(P) #ViațaLaBirou, prima piesă de teatru scrisă special pentru o companie privată

Dacris a împlinit 25 de ani, iar modul prin care compania a decis să aniverseze alături de partenerii de business a fost unul neobișnuit: printr-o piesă de teatru. #Viațalabirou este prima piesă de teatru scrisă special pentru o companie privată, iar Dacris, unul dintre liderii de piață din domeniul soluțiilor pentru birouri din România, a finanțat integral proiectul.  
poza forbes 1

„Ce poate merge greșit într-o echipă nouă, alcătuită din 4 oameni? Nimic. Sau TOTUL.” „E întotdeauna provocator să faci lucruri noi, dar producția unei piese de teatru ne-a depășit așteptările. A fost ca într-un carusel, dar datorită oamenilor implicați, am reușit să facem ceva extraordinar. Ideea mi-a venit în timp ce vorbeam cu Anca și Mara de la On Stage , iar când am auzit primele râsete în sală, la premieră, am știut că am luat cea mai bună decizie. M-am bucurat că am putut oferi partenerilor și colegilor noștri o altfel de experiență și să îi transpunem într-o lume similară cu #ViataLaBirou. Piesa pleacă din toamnă în turneu prin țară, în toate orașele în care avem birouri și reprezentanțe. Vrem să ne bucurăm alături de toți partenerii noștri, pentru că și datorită lor am ajuns la #25 de ani”, a declarat Lidia Fati, co-fondator Dacris.

#ViațaLaBirou este prima activare – piesă de teatru din România, și devine cu atât mai specială cu cât a inclus și mai multe premiere. Piesa a fost scrisă de Andreea Georgescu, fondator al agenției de digital Webspire, o scenaristă care nu a mai scris niciodată o piesă de teatru, dar cu experiență în scenariu de serial de comedie și stand up comedy. Andreea lucrează de peste 13 ani în digital marketing, iar de 3 ani face stand-up comedy la New York. Regia a fost asigurată de Letiția Roșculeț, un regizor de film și televiziune, aflată și ea la o premieră: nu a mai regizat niciodată o piesă de teatru

Acțiunea piesei se desfășoară pe parcursul a 90 de minute într-o companie de software care dezvoltă o aplicație revoluționară. Membrii echipei sunt însă puși în fața unei situații dificile, în care vă regăsiți cu toții: deadline-ul foarte strâns și stresul care apare din cauza acestuia, într-o echipă de lucru disfuncțională. Echipa este alcătuită din George (Paul Diaconescu/George Piștereanu)), Mișu (Theodora Stanciu), Dana (Cristina Casian/Steliana Bălăcianu), Mihai (Lucian Pavel/Eduard Petru Jighirgiu) și investitoarea, Oana Pellea, toți cu personalități și obiceiuri diverse și diferite, dar cu un scop comun: de a-și arăta superioritatea în fața colegilor și modestia în fața șefilor.

Piesa cu distribuție dublă a debutat pe 28 mai, la Teatrul Elisabeta, iar a doua reprezentație a avut loc la Apollo 111, pe 13 iunie.

Viața la birou este o comedie futuristă, adaptată realității de astăzi, în care am integrat elemente moderne, de la conferințe pe Skype și Messenger, la mesaje pe Whatsapp, armonizând practici de Social Media și digital cu arta teatrului. Piesa este una dinamică și extrem de veselă. Anul viitor, piesa va intra în circuitul teatrului independent, momentan este jucata cu circuit inchis, doar pentru partenerii si invitatii Dacris.

Dacris oferă o gamă completă de soluții pentru birou,care include hârtie, tonere, papetărie, tipărituri, mobilier de birou, articole pentru curățenie, produse promoționale,articole de protocol,cafea și multe altele.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii