Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

(P) Trutzi s-a clasat în Top Forbes 500 în anul 2019, cu o cifră de afaceri de 138 milioane lei

După 13 ani de activitate în piața de fier forjat, compania Trutzi s-a numărat printre cele 500 de companii prospere și recunoscute cu capital pur românesc.
Picture 2

Istoric Trutzi

Lider pe piața de fier din România, compania din Suceava a fost înființată în anul 2007 și este specializată în producerea și comercializarea elementelor din fier forjat.

Contextul economic și piața într-o continuă dezvoltare în domeniul lucrărilor din fier forjat au făcut ca activitatea de vânzări să aibă un trend ascendent, cu influențe directe și importante asupra deciziilor de dezvoltare și diversificare atât a produselor, cât și a serviciilor oferite.

În cei 13 ani de trăinicie, compania a setat noi standarde în industrie și totodată, a dezvoltat și a susținut activ relațiile cu distribuitorii și clienții săi.

Trutzi nu oferă doar produse clienților săi, ci o experiență completă. Aceștia beneficiază de consultanță din partea specialiștilor, primesc soluția și punerea în operă a acesteia.

Prioritatea pentru Trutzi o reprezintă clienții multumiți, aceștia jucând un rol important în evoluția companiei.

Dezvoltare și rebranding

În anul 2017, decizia de a oferi companiei o nouă identitate care să reflecte valorile de business dobândite pe parcursul anilor de activitate și care să transmită această expertiză clienților a fost una de bun augur.

Astfel, principalul scop al reprezentanților Trutzi a devenit creșterea popularității brandului, dar și o bună înțelegere a moștenirii de brand și a funcționalității sale.

“Pasul făcut de noi este unul firesc și prin care considerăm că ar trebui să treacă orice companie care s-a dezvoltat exponențial într-o perioadă relativ scurtă de timp și care s-a extins intern și extern. Ne dorim să inovăm, să oferim calitate și încredere, iar tot acest proces implică și crearea unei identități bine definite,” a declarat Ciprian Nuțu (Fondator și Director General Trutzi).

 

Produsele din fier recunoscute pentru calitate și durabilitate

Portofoliul Trutzi cuprinde profile laminate, elemente și profile din fier forjat, accesorii, automatizări, lucrări din fier forjat, organe de asamblare și utilaje pentru prelucrarea fierului.

De asemenea, meșteșugarii în fier prelucrează manual o gamă largă de produse și elemente din fier forjat, atât funcționale, cât și de decor, alese de profesioniști și arhitecți din domeniile conexe pentru a personaliza construcțiile și proiectele de design exterior și interior.

Pentru a răspunde prompt cerințelor clienților, compania colaborează cu o serie de distribuitori și revânzători pentru a asigura livrarea rapidă a produselor și pentru a acoperi întreaga suprafață națională.

În prezent, Trutzi își desfășoară activitatea în 9 depozite situate în județele:Suceava, București-Ilfov, Cluj, Constanța, Pitești, Iași și Arad.

Implicarea se numără în proiecte

Proiecte educaționale

Trutzi s-a implicat încă de la început în proiecte educaționale, devenind un sponsor important pentru unitățile de învățământ din Suceava.

A creat stagii de practică în cadrul a patru specializari din Învățământul Dual și a oferit posibilitatea generațiilor noi să intre pe piața muncii și să profeseze la un nivel superior de calificare.

Un alt pas important a fost utilarea laboratorului din cadrul Universității din Suceava pentru o mai bună practică și înțelegere a domeniului ales.

Proiecte culturale

Compania s-a numărat printre susținătorii celei de-a III-a ediții a Maratonului Cetății Sucevei și a Festivalului de Artă Medievală din Cetatea Sucevei, două dintre evenimentele susținute în anul 2019.

Implicarea companiei in astfel de parteneriate arată că nu se depune efort doar pentru performanța în producerea fierului, ci și pentru a susține proiectele locale, culturale, sociale și educaționale.

Făcând un bilanț al anilor de performanță, eforturile companiei nu au trecut neobservate.

Astfel, Trutzi este poziționat ca lider al pieței în producerea și comercializarea elementelor din fier forjat, partener și furnizor de încredere pentru designerii, arhitecții și constructorii din toată țara, dar si sustinator activ al comunitatii locale.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii