FacebookTwitterLinkedIn

Alegerea unui bagaj pentru călătorii poate fi o misiune foarte dificilă, atât din prisma fiabilității acestora sau a prețului uneori prohibitiv pentru mărcile consacrate, cât și datorită faptului că unele companii aeriene au reguli diferite cu privire la mărimea sau greutatea totală a bagajului care poate fi luat în cabina sau cala avionului, spre exemplu.

În plus, suntem obișnuiți ca bagajele să fie chiar accesorii vestimentare, așadar, pe lângă rezistență, ne-am dori ca un troler pentru călătorii să arate bine. Deloc surprinzător.

Durabilitate și rezistență – atribute obligatorii

Investiția într-un troler de calitate medium sau premium este ideală în cazul persoanelor care călătoresc de câteva ori pe an. Însă, durabilitatea și rezistența în timp este o relație complicată în ceea ce privește toate trolerele. Pentru a susține aceste două atribute, alegerea se îndreaptă către trolerele rigide, așa numitele „hard case”.

Un mare avantaj al trolerelor rigide este că nu depind prea mult de încărcătură pentru a proteja obiectele fragile din interior, cum este cazul trolerelor textile, care, după cum știm, sunt flexibile și se pot deforma ușor în urma aplicării unui șoc sau a unei greutăți peste.

De asemenea, trolerele rigide oferă impermeabilitate aproape 100%, asta depinzând însă de procentul de material textil de la îmbinările celor două componente sau dacă se extinde sau nu. Impermeabilitatea poate fi un avantaj foarte mare pentru un troler, mai ales că la unele aeroporturi bagajele pot fi uitate în ploaie înainte de a intra pe banda de bagaje.

Nu în ultimul rând, un troler personalizabil 100% reprezintă o alegere smart din mai multe considerente: trolerul este personalizabil în funcție de cerințe: culori, material, dimensiuni; este un obiect extrem de util, asociat cu o stare de spirit pozitivă – plecarea în călătorii; de asemenea, o personalizare cool îl poate transforma într-un accesoriu dezirabil.

Iar lista de beneficii nu se oprește aici. De regulă, trolerele din materiale rigide, precum fibra de carbon, sunt în general mai ușoare decât trolerele din material textil. Așadar, dacă vrei un troler de aceleași dimensiuni, dar cu opțiunea de a încărca lucruri mai grele, e posibil să te ajute mai degrabă trolerul care are cea mai mică greutate.

Mult soare în călătorii și inspirație în alegerea bagajelor potrivite!

Mai multe detalii despre întreaga gamă de trolere : www.chillideas.ro / ideas@chillideas.ro