FacebookTwitterLinkedIn

Dacă vrei angajaţi cu adevărat fericiţi, care să vină la serviciu cu zâmbetul pe buze, oferă-le cupcakes din colecția Office Pride (http://www.cupcakephilosophy.ro/prajituri-delicioase/cupcakes-birou/), coapte cu drag în laboratorul Cupcake Philosophy. Celor care stau peste program fără să se plângă le poţi mulţumi cu un cupcake pentru fiecare oră în plus, iar pe cei care au fost disponibili chiar şi când nu erau la birou aşteaptă-i în ziua următoare cu o răsplată dulce.

Tot ce trebuie să faci este să alegi unul dintre nenumăratele sortimente create de Ioana Romanescu. La Cupcake Philosophy etica profesională nu dezamăgeşte niciodată: deserturile sunt făcute cu ingrediente premium, iar toate produsele sunt pregătite la cuptor cu câteva ore înainte de fiecare eveniment – astfel vor fi fragede şi pufoase la timp pentru şedintele matinale. Şi cine n-ar vrea să se „împiedice” de un cupcake când întinde mâna după cel mai recent raport de activitate?

Aşadar, oferă-le angajaţilor tăi nu doar o cană aromată de cafea, ci şi un desert care să le trezească creativitatea şi energia. Vei fi, cu siguranţă, managerul lor preferat!