Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Servicii financiare |
|

(P) Transferul de bani online te ajută să progresezi

Lumea se schimbă, progresează! Evoluează și tu alegând doar ce te avantajează!
TransferGo

Nu contează la ce ne raportăm când abordăm o astfel de gândire, important este să descoperim că putem face lucruri care să ne facă viață mai frumoasă. Să rămâi în locul în care te aflai acum câțiva ani, în condițiile în care ai posibilitatea să alegi opțiuni care să îți schimbe viața, este similar cu a te limita. Să fii deschis presupune să nu fii reticent la nou, să-ți dorești tot ceea ce este mai bun pentru ține. Pragmatic vorbind, să progresezi presupune să gândești obiectiv despre cum îți cheltuiești fiecare sumă de bani pe care o câștigi. Investițiile proaste de bani limitează progresul social al multora, indiferent că ne raportăm la sume mare sau la sume mai mici. 

Să facem referire la situația românilor plecați să muncească în străinătate. În mentalitățile învechite să muncești în străinătate înseamnă să câștigi mulți bani, să duci o viață îmbelșugată. Lucrurile nu stau deloc așa. Să fii muncitor în construcții în Marea Britanie,  menajeră în Italia ori femeie de serviciu în Spania, presupune într-adevăr că ai un salariu mult mai bun pentru un serviciu similar în România. Însă nu presupune să te îmbogățești peste noapte fără să fii chibzuit. Costul de viață în orice țară amintită anterior este mare, iar faptul că cei mai mulți dintre românii plecați să muncească în afară granițelor țării trimit bani familiilor rămase aici sunt reale poveri care, gestionate cu superficialitate, vor duce la eșec. 

Luați în calcul câți bani plătiți pentru a trimite 500 de Euro familiei din țară. Prin serviciile tradiționale plătești peste 20 lire comision, iar prin bănci sume similare. Banii ăștia pentru comisioane pot echivala în timp costul unei mașini, al unui tratament costisitor, pot contribui, de asemenea, la educația copiilor – exemplele sunt numeroase. Din fericire, există opțiuni care pot schimba situația.

Orice migrant poate trimite bani în țara ieftin! Să devii client TransferGo, presupune să uiți de serviciile de transfer de bani învechite și să îți îndrepți atenția către cele inovative, online. În plus, să transferi bani prin TransferGo, presupune că indiferent de sumă pe care o trimiți vei plăți o sumă fixă-din: Marea Britanie-0,99 GBP, Zonă euro-0,99 EUR, Norvegia-20.00 NOK, Danemarca-20.00 DKK, Suedia-10.00 SEK, România-9.00 RON, iar lista poate continuă. Taxe incredibil de mici, completate de încă un atu al serviciului: cursul valutar foarte apropiat de cel al BNR.

Abordând o politică absolut transparența, dedicată oricărei persoane, indiferent de statut social și poziționare profesională, compania TransferGo a ajuns ca în aproximativ 4 ani de existentă să își ofere serviciile din/în 40 de țări (vezi harta). 

 Site-ul TransferGo.ro conține în detaliu pașii de urmat pentru a deveni un client căruia nu i se va ascunde nimic. 

 

Cu TransferGo, o companie a cărei activitate este reglementată de FCA (autoritatea de reglementare a activităților financiare din Marea Britanie), HMRC (autoritatea de reglementare a tuturor activităților comerciale din Marea Britanie) și BNR (Banca Națională a României – Legea 197/2010), tranzacția banilor nu poate fi decât garantată!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii