Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

ForbesLife |
|

(P) TRAFFIC STRINGS concertează la Sala Radio, duminică, 31 martie 2019, ora 19:00

 

Ritmurile de jazz vor fi aduse în prim-plan într-o inedită sonoritate de către TRAFFIC STRINGS în concertul Perpetuum Jazz, ce va avea loc duminică, 31 martie 2019, începând cu orele 19.00, la Sala Radio din București.

Atât armoniile specifice, cât și complexitatea ritmică ce caracterizează acest gen muzical, vor fi aduse în lumină prin intermediul unor lucrări compuse de mari nume ale jazz-ului – Herbie Hancock, Miles Davis, Louis Armstrong, John Coltrane și alții, cât și piese cu influențe sonore românești.

Într-o provocare atât pentru membrii trupei și deopotrivă pentru auditori, pe 31 martie, la Sala Radio,  sonoritățile naiului și ale instrumentelor de coarde, împreună cu cele ale pianului și percuției se vor împleti, în dorința de a inova, într-un mix  inedit orchestrat în versiunea pentru TRAFFIC STRINGS de Lucian Moraru, inițiatorul trupei.

Nu rataţi acest concert. Veți asculta un sound nou şi original încorporat într-un stil de interpretare unic,  plin de emoţie şi virtuozitate, marca inconfundabilă TRAFFIC STRINGS.

 

 

Bilete concert Perpetuum Jazz la Sala Radio

Categoria VIP – 120 lei

Categoria SUPER VIP – 150  lei

 

Categoria 1 – 85 lei

Categoria 2 – 75 lei

Categoria 3 – 65 lei

Categoria 4 – 50 lei

 

  • Sala Radio – tel 021 314 68 00

 

  • Eventim.ro

 

Despre TRAFFIC STRINGS

“TRAFFIC STRINGS are câte ceva pentru fiecare, fie ca e vorba de moştenirea muzicală a folclorului românesc ori muzica lui Bach şi Vivaldi sau folosind un cocktail de zgomote şi ritmuri în concertele de Jazz sau Tango, TRAFFIC STRINGS transferă publicului o stare de bine contagioasă. ” Actualitatea Muzicală)

“TRAFFIC STRINGS practică o muzică care nu aparţine unei singure perioade sau unei anumite epoci, de aici şi numele grupului de Traffic Strings, care simbolizează salturile continue pe care aceştia le fac în istoria muzicii. Compoziţii ce aparţin genului de muzică clasică dar şi tango, jazz sau chiar rock-ul instrumental li se par alegeri la fel de potrivite. Trec prin filtrul instrumentelor lor tot ce îi inspiră şi li se pare valoros.” (Radio România)

De la concertele lor ieşi plin de energie, iar viaţa este întotdeauna mai frumoasă după ce îţi administrezi o pilulă de TRAFFIC STRINGS. Acest grup e ca un drog benefic pentru sufletul auditorilor. Muzica lor acroşează tuturor un voluminos bagaj de bucurie şi speranţă”.  (Adevărul)

“Intercalarea componentelor celor două suite instrumentale a amplificat dimensiunea ciclică a fiecărei construcții în parte, extinzând-o la nivelul unui arc multiplicat peste timpuri. Impresionantă apare, în acest sens, propria argumentare emotională a palierelor stilistice, Traffic Strings propunându-si să se situeze, succesiv, în postura muzicianului baroc și în cea a interpretului contemporan care-și asumă convingător coordonatele sensibile ale epocii pe care o reprezintă. Dincolo de tentația subtilă a exprimării virtuoze, evoluția ansamblului a impresionat prin omogenitatea empatică a intențiilor, prin iradianta implicare afectivă, prin personalizarea ambianțelor stilistice.

Tangoul argentinian din „Estaciones portenas“ în copertile baroce ale Iernii vivaldiene a avut savoarea unei aventuri pasionale într-un castel de ev mediu; deschisă și închisă într-o încadratură picturală la lumina intimă a lumânărilor, povestea acestei aventuri transcende simpla istorie a unor stiluri, grație firescului celor care au spus-o… La început de primăvară, Traffic Strings a explorat „Anotimpurile“. (Revista Tango)

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii