FacebookTwitterLinkedIn

Pe tot parcursul lunii mai, „luna ospitalității”, hotelurile Hilton din întreaga lume găzduiesc sute de evenimente cu scopul de a informa tinerii despre multiplele oportunități de carieră din industria ospitalității. Această inițiativă face parte din angajamentul Hilton Worldwide Open Doors de a influența în mod pozitiv cel puțin un milion de tineri până în 2019 și de a-i ajuta să-și atingă potențialul.

În București, în cadrul acestui program, AthénéePalaceHilton organizează o Zi a Porților Deschise pe 26 mai, când sunt așteptați să participe peste 80 de tineri, studenți și elevi de la universități și școli partenere. În cadrul acestui eveniment dedicat descoperirii oportunităților de carieră în domeniul hotelier, tinerii au ocazia să facă un tur complet al hotelului, să afle istoria AthénéePalace și să participe la workshop-uri alături de membrii echipei Hilton.

„Industria ospitalității este un domeniu foarte atragător și care oferă foarte multe oportunități atât pentru dezvoltarea profesională, cât și personală. Mulți dintre actualii noștri colegi au evoluat în Hilton, au crescut în timp de la poziții de trainee la poziții de management și suntem mândri că putem oferi perspective atât de frumoase pentru viitor. În cadrul evenimentului nostru, Careers@Hilton, prezentăm tocmai oportunitățile de dezvoltare profesională din industria ospitalității și creăm relații, astfel încât cei prezenți să poată afla direct de la membrii echipei noastre ce înseamnă să lucrezi în industria hotelieră”, declară Mihaela Petrache, Human Resources Director AthénéePalaceHilton București.

Careers@Hilton Live: Tineri în Ospitalitate reprezintă o ocazie unică pentru membrii Hilton de a-i inspira pe tineri și de a le oferi îndrumare în privința dezvoltării unei cariere în industria hotelieră. Tocmai de aceea, unul dintre obiectivele acestui eveniment este de a-i aduce pe tineri în contact direct cu membrii echipei Hilton din departamente diferite și care activează atât în zona operațională cât și în cea de management, pentru a afla direct de la ei cât mai multe detalii legate de segmentul care îi interesează – Recepție, Cotabilitate, Business Development, Bucătărie, Housekeeping, Organizare Evenimente etc.

De-a lungul  edițiilor anterioare, tinerii au participat la diverse tipuri de activități, de la sesiuni de redactare a CV-urilor și până la prezentări ale evoluției profesionale a membrilor echipei în industria ospitalității.