FacebookTwitterLinkedIn

Cei care isi doresc sa participe la eveniment sunt asteptati sa se inscrie pana pe 10 iunie pe thinkleadership.ro

Think Leadership este adresat celor care investesc constant in dezvoltarea lor personala si profesionala. In cele doua zile ale evenimentului participantii au posibilitatea de a se intalni si interactiona cu oameni cu o experienta profesionala deosebita, de a descoperi care sunt resursele pe care le pot accesa pentru a-si maximiza cunostintele si potentialul.

“Anul acest ne aflam la cea de-a doua editie a celui mai important proiect dedicat profesionistilor care isi doresc o pozitie de leadership. Pentru a asigura o interactiune de calitate si experiente relevante pentru participanti, va exista un proces de selectie. Participarea este gratuita, insa in procesul de selectie vor fi evaluate criterii precum profilul candidatului, background-ul profesional, experienta, precum si motivatia si interesul pentru eveniment” a declarat Alexandra Manolache, Project Manager, Think Leadership. 

In cadrul evenimentului, candidatii vor putea participa la o serie de conferinte si workshop-uri care vor trata teme din zona leadership-ului, precum:

  • conferinta Awakening the Creative Intellect Within YOUr Organizationsustinuta de invitatul internationalDr. Ian Sutherland, IEDC Bled School of Management, Slovenia 
  •   workshop-uri de dezvoltare cu temele Situational Self-Leadership (ofera spatiul de reflectie si de lucru pentru a intelege actiunile pe care le puteti intreprinde pentru a deveni mai proactivi, mai productivi si mai autonomi – adica a avea un brand personal al unui profesionist autentic)si Leadership Point of View
  • workshop-uri care vor abordapragmatic conceptul de leadershipsi sesiuni de interactiune cu reprezentantii companiilor partenere: Coca-Cola HBC Romania, Hilti, UniCredit Tiriac Bank,  Unilever.