Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Uncategorized |
|

(P) Tehnologii și procese moderne de construcții pentru eficiența energetică a clădirilor

Avem plăcerea de a vă face cunoscută oportunitatea de participare a companiilor din industria construcțiilor și a autorităților publice la misiunea economică „Tehnologii și procese moderne de construcții pentru eficiența energetică a clădirilor”, derulată în perioada 5 - 10 iunie 2016, în Bavaria.
 aboneaza-te
BFP ape

Fundaţia Naţională a Tinerilor Manageri (FNTM) şi partenerul german TUM-Tech organizează această delegaţie cu scopul de a promova cooperarea economică româno-germană.Delegația face parte din Programul „Bayern-Fit for Partnership” susținut de Ministerul de Stat pentru Economie, Infrastructură, Transport și Tehnologie din landul Bavaria, prin Bayern International.

Componența delegației române va fi formată din 14 persoane de conducere din companii din industria construcțiilor, dezvoltatori imobiliari, companii de eficiență energetică și autorități publice.

În cadrul misiunii economice vor fi organizate vizite și întâlniri cu peste 15 companii bavareze axate pe producerea și utilizarea eficientă a energiei, construcția, modernizarea, monitorizarea și optimizarea clădirilor: furnizori de instalații și echipamente pentru creșterea eficienței energetice, energie solară, sisteme de management al energiei, tehnologii pentru optimizare energetică, protecția mediului, producători de produse de iluminat, analiza și controlul energiei din industria construcțiilor din Bavaria.

Înscrierea la misiunea economică se realizează prin transmiterea Formularului de aplicare către info@fntm.ro. Pentru o bună desfășurare a selecției, rugăm persoanele interesate să aplice până la 10 martie 2016.

Locurile fiind limitate, Ministerul pentru Economie din landul Bavaria va selecta cei 14 participanți care vor reprezenta țara noastră.

Taxa de participare la misiunea economică include toate serviciile necesare delegaţiei: transport București – München dus – întors prin compania aeriană Tarom, masă și cazare în regim single, taxă zilnică solicitată de Ministerul Economiei din Bavaria, vizite la companii și organizare de mese rotunde cu întreprinzători germani, transport cu autocarul pe teritoriul Bavariei, servicii de traducere și asigurare de sănătate în Germania, oferite la un cost total de 2300 RON.

Pentru detalii, vă rugăm să ne contactaţi la 0728.170.600, Manager proiect Laura Popa.

Programul orientativ al delegaţiei şi Chestionarul de aplicare se pot descărca de pe website-ul Fntm.ro, unde regăsiţi detalii despre alte misiuni economice organizate de FNTM în ultimii 11 ani.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii