Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

(P) Team Management Systems, instrumentul folosit de echipele performante și fericite

Vineri, 29 Martie, începând cu ora 9.00 la Grand Hotel Continental are loc lansarea în România de către  RoCoach, prima companie din România care furnizează servicii premium şi exclusive de coaching,a profilului Team Management Systems.

Evenimentul îi are ca invitaţi pe Alexandru Bădescu (General Manager ENERIA), George Costache (CEO Siemens România) și Mihai Stănescu (Managing Partner RoCoach). La eveniment sunt așteptați manageri HR, coordonatori de echipe și antreprenori. Cei prezenți la eveniment vor avea ocazia de a se familiariza cu Profilul Team Management Systems, un instrument unic pe piața din România, utilizat cu succes și recomandat de numeroase companii internaționale.

Abordarea Team Management Systems este recunoscută ca fiind cel mai important sistem integrat de muncă, bazat pe cercetări îndelungate şi instrumente de feedback extrem de relevante. Profilul se concentrează pe identificarea şi înţelegerea capacităţilor şi abilităţilor unui individ în relaţia acestuia cu munca. În esenţă, Team Management Systems oferă organizaţiei adevăratele evaluări ale indivizilor pentru a le permite acestora dezvoltarea de înaltă performanţă la locul de muncă. 

Speakerii din cadrul evenimentului sunt coordonatori de echipe care au pus deja în aplicare profilul.Cu ajutorul lor, cei prezenți vor afla cât de fericit te poţi simţi cu efortul depus în munca ta, care îţi este motivaţia zilnică/săptămânală sau cât de mult te potriveşti cu locul actual de muncă.

‘’Vrei să fii fericit la muncă indiferent de meserie şi domeniu? Să faci ceea ce îţi place şi cum îţi place? Eu imi obţin fericirea la muncă făcând exact ce îmi place, în stilul care îmi place. Dacă este să limităm căutarea la ceea ce trăieşti minim 8 ore în fiecare zi, întrebarea cea mai importantă mi se pare: care este secretul fericirii la muncă? Am ales să aduc acest profil în România pentru că descrie un ecosistem, un spaţiu în care, dacă alegi să intri, îţi promit pe cuvântul meu de coach executiv, de business, de CEOi şi antreprenori trecuţi prin multe incercări, că vei fi fericit.’’, explică Mihai Stănescu, managing partner şi executive coach la RoCoach.

 

Accesul se face pe baza de invitaţie iar pentru confirmarea înscrierii și alte detalii, ne puteţi scrie la alexandra.cocheci@coaching.ro sau apela 0751 296 113.

RoCoacheste prima companie care furnizează, începând din 2003, servicii exclusive de coaching de nivel premium în România. Fondator al companiei RoCoach și “Coach of the Year” în 2007, Mihai Stănescu a implementat în ultimii 10 ani proiecte de dezvoltare organizațională prin coaching pentru mai mult de 150 de companii private din Romania și Sud-Estul Europei.

Activitatea companiei este axată pe două segmente principale ale mediului de afaceri: segmentul corporatist şi cel al IMM-urilor. În segmentul corporatist, returnarea investiţiei (ROI) serviciilor oferite reprezintă de minim 5 ori mai mare faţă de bugetul alocat iniţial (coaching-ului). În cel antreprenorial, ROI depăşeste cel mai adesea de 10 ori suma investită.Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vizitaţi www.coaching.ro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii