Cautare
, Contributor

Forbes.com

Uncategorized |
|

(P) Team Leader – Echipă și Time Management în martie la Train Your Brain

Train Your Brain, una dintre cele mai active și apreciate companii de training și conferințe din țară, continuă și în luna martie seria trainingurilor în domeniul abilităților profesionale dar și personale, cu Training Team Leader - Echipa pe 4 martie 2016 și Time Management și stabilirea obiectivelor, în data de 18 martie.
20160122_105204

Ambele evenimente se vor desfășura în București și vor fi susținute de către Valentin Hanga, senior trainer Train Your Brain. Cu peste 15 ani experiență în construirea și conducerea echipelor de vânzări, dar și în stabilirea și coordonarea unor strategii de vânzări și management, Valentin Hanga s-a alăturat echipei Train Your Brain în urmă cu doi ani, parcurs în care a susținut mai mult de 40 de evenimente open și inhouse, pentru diverse companii din București și din țară.

Despre cele doua evenimente, Valentin Hanga ne-a dezvaluit câteva idei. „Obiectivul Trainingului Team Leader – Echipa așa cum am construit și voi expune agenda respectivă, este acela de prezenta în ansamblu și detaliat deopotrivă, toate elementele și tehnicile folosite de către un manager pentru a-și atinge obiectivele cu ajutorul echipei sau echipelor și departamentelor companiei sale. Temele abordate te vor ajuta să-ți dezvolți propriile instrumente de construcție și urmărire a obiectivelor echipei dar, mai ales, te vor ajuta să le atingi cu ajutorul membrilor acesteia. În legătură cu agenda trainingului de Time Management, aici avem posibilitatea de-a învăța să identificăm și să prioritizăm activitățile cotidiene din activitatea noastră profesională, astfel încât să le desfășurăm cu precădere pe cele care ne ajută să ne atingem obiectivele, lăsându-le la urmă sau chiar să le eliminăm pe cele ce ne consumă timpul și ne presează fără rezultate. De asemenea iți va dezvolta capacitatea de-a construi obiective personale în concordanță cu obiectivul final, al firmei, și de a identifica și delega sarcini membrilor echipei, urmărind îndeplinirea acestora.

Pentru agenda detaliată a acestor evenimente accesați www.trainyourbrain.ro, unde, săptămânal, puteți afla informații curente despre toate evenimentele care se află în curs de organizare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii