FacebookTwitterLinkedIn

Termenul “organic” este mai mult decât o certificare, înseamnă calitate, convingere și utilizarea responsabilă a resurselor naturii. BIOFACH Nürnberg este locul în care oamenii își împărtășesc interesul pentru alimentația ecologică, schimbă informații despre propriile business-uri și îți dezvoltă viziunea, încă din 1990.

“Suntem extrem de încântați de prima noastră participare în cadrul acestui târg internațional. A fost o experiența extraordinară, din care am învățat foarte multe lucruri noi și am făcut schimb de informații cu marii jucători din piața de produse ecologice. Ne-am bucurat să remarcăm un interes crescut în ceea ce privește sucurile Profructta și am descoperit potențiali parteneri pentru proiecte viitoare. Ne întoarcem încrezători în puterile noastre și sperăm că în anul 2019 să revenim la târg cu o gamă mai mare de produse certificate  și bineințeles mult mai bine pregatiți și organizați”, au declarat reprezentanții Premium Fruct.

Pentru viitorul apropiat Premium Fruct ia în considerare creșterea producției în fabrica de la Câmpulung Muscel, în prezent având o capacitate maximă de producție de 8000 litrii/ zi.

Profructta produce sucuri presate la rece, un proces tehnologic ce păstrează intacte proprietățile nutritive ale fructelor. În procesul de producție sunt folosite doar fructe, sucurile obținute fiind 100% naturale, fără adaos de apă, coloranți, zahăr sau alți aditivi. Fabrica în care sunt produse sucurile Profuctta este situată în Câmpulung Muscel, într-un cadru natural aparte iar materia primă folosită este de cea mai înaltă calitate, obținută din surse sigure.

“Principalul impediment în piața românească este percepția consumatorilor referitor la produsele naturale.  Multe dintre brandurile din piață declară că oferă consumatorilor produse naturale însă lucrurile nu stau chiar așa. Adaosurile de conservanți, aditivi și zaharuri transformă sucurile în bombe calorice iar principala problemă este faptul că aceste produse se oferă spre consum copiilor având un efect nociv asupra dezvoltării acestora. Decizia de cumpărare ar trebui luată în urma citirii etichetei produselor pentru a înțelege cu adevărat ce consumăm atât din punct de vedere al componenței cât și al termenului de valabilitate” au declarat reprezentanții Premium Fruct.

Prin transparența cu care produce sucurile Profuctta, Premium Fruct garantează că acestea  sunt 100% naturale, din fructe achiziționate de la producători autohtoni din zona în care se află fabrica. Datorită faptului că pune preț pe sănătate, ambalajele folosite sunt antiseptice, recipientele fiind din sticlă sau bag in box.

Produsele Profructta sunt comercializate în lanțurile de supermarket-uri Auchan, Mega Image și Cora, precum si în retele de magazine ca InMedio, Brutăriile Paul și Mon Melis Brașov, rețeaua de patiserii Panemar Cluj, dar și în restaurante si cafenele.