Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

(P) Spulberăm mitul rucsacului greu de purtat!

Nu știm alții cum sunt, însă noi suntem cei care venim la birou cu prânzul pregătit de acasă pentru că ne place să știm cat mai exact ce mâncăm.
Picture2

Iar la noi prânzul este foarte important. Este acel moment din zi când ne putem deconecta și petrece timp împreună. Pranzul pentru noi este “must have” si un ritual in același timp.

Făcând asta zilnic, am ajuns la concluzia că e obligatoriu să avem un rucsac practic și ușor. Am testat câteva modele până să îl găsim pe cel perfect, iar acum putem spune tuturor ca l-am găsit.

Este o soluție ideală pentru că este foarte ușor de folosit. Materialul ripstop este rezistent datorită modului în care este țesut firul de poliester, insă în același timp este foarte subțire, iar la strângere, acesta poate fi împachetat și depozitat în buzunarul special cu carabină.

Noi îl folosim inclusiv în timpul liber, pentru că este foarte practic în drumeții și plimbările de duminică în parc sau la munte. Încape in el o pătură de picnic, o minge mica, dar și un termos cu o băutură caldă. Colega noastră, Carmen, care este și mămică, il recomandă pentru ca este perfect si la locul de joacă datorita rezistenței sporite la activitati outdoor pentru copii.

Noi zicem ca l-am testat cam în toate condițiile și a făcut față cu brio! Culorile în care este disponibil sunt versatile și se pot asorta foarte ușor. Preferatul nostru fiind cel roșu, bineînțeles.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii