Cautare
, Contributor

Uncategorized |
|

(P) Școala de miniDOCTORI Medicover la Forbes Kids Festival

 

Medicover România susține inițiativa revistei Forbes KIDS și participă, în calitate de Silver Partner, la cel mai important festival dedicat copiilor: Forbes Kids Festival – Pași către viitor!

Prima ediție a festivalului va avea loc pe 7 iulie, pe pajiștea Palatului Mogoșoaia, în intervalul: 10.00-19.00. Alături de părinții lor, cei mici vor avea parte de activități creative și educative și vor descoperi secretele unora dintre cele mai importante meserii.

Medicover a pregătit o mulțime de surprize pentru copii și pentru părinții lor care vor fi prezenți la eveniment.

Școala de miniDOCTORI Medicover îi invită pe copii să pășească în lumea fascinantă a meseriei de medic și să descopere câteva dintre tainele și bucuriile de nedescris ale vindecării sau salvării unui pacient. Activitățile se vor desfășura din oră în oră, începând cu ora 10.00 AM, vor dura 45 de minute și vor implica grupe de 20 de copii. Înscrierile se vor face la cortul Medicover, în ordinea solicitărilor.

Micuții vor avea ocazia să participe la următoarele ateliere:

 1. Teorie – învățăm prin joacă despre corpul uman
 2. Laborator – modelăm din plastilină organele corpului uman
 3. Medic în devenire – ne pregătim să punem în practică ce am învățat
 4. Cursa cu obstacole până la Sala de Operație
 5. Vindecarea pacientului
 6. Absolvirea Școlii de miniDOCTORI MEDICOVER

 

Nici părinții nu vor fi neglijați! Ei vor avea ocazia să discute cu medici și asistenți Medicover, care vor fi prezenți la eveniment și gata să răspundă oricărei întrebări legate de prevenție, cele mai comune boli la care sunt predispuși copiii și multe altele. Sâmbătă vor avea loc 7 astfel de întâlniri, după cum urmează:

 • 10.00 – 11.30 – Seminar Dr. Crenguța Momîrlă, medic specialist Pediatrie

Tema: Sfaturi de călătorie pentru concediul la mare/munte

Cum să protejezi copilul de insolație

 • 11.30 – 12.30 – Seminar Nicoleta Burlacu, psiholog clinician și psihoterapeut

Tema: Cum afectează tehnologia dezvoltarea copiilor (avantaje/dezavantaje)

Integrarea copiilor în colectivitate

 • 12.00 – 12.30 – Seminar Dr. Ioan Emilian Fodor, medic primar Chirurgie-Ortopedie Pediatrica, Doctor în Știinte Medicale

Tema: Scolioza la copii

 • 12.30 – 13.30 – Seminar Dr. Claudia Miu, medic specialist Pediatrie

Tema: Cum ne pregătim de intrarea în colectivitate

 • 15.00 – 16.00 – Seminar Monica Paraschiv, Violeta Vladescu – kinetoterapeuți principali

Tema: Vicii de postură la copii

Platfusul la copii

 • 16.00 – 17.30 – Seminar Dr. Alina Dinu, medic specialist Pediatrie, consultant în lactație IBCLC

Tema: Perioade dificile în alăptare (16.00 – 17.00)

Ce luăm cu noi în vacanță? – trusa de vacanță (17.00 – 17.30)

 • Ora 16.00 – 17.00 – Seminar Monica Drăghici, asistent medical principal generalist

Tema: Recoltare analize la copii

 

Vă așteptăm sâmbătă, la cortul Medicover, cu multe surprize și oferte speciale pentru cei mari și pentru cei mici și vă invităm să pășim împreună către viitor!

 

 

Despre Medicover

Medicover este o companie internațională de servicii medicale și de diagnostic, fondată în 1995. Medicover operează un număr mare de clinici ambulatorii, spitale, unități de specialitate și laboratoare, iar piețele sale cele mai mari sunt Polonia și Germania. În prezent, Medicover are 15.900 de angajați și venituri în valoare de aproximativ 580 de milioane de euro. Pentru mai multe informații, vizitați www.medicover.com

 

Despre Forbes Kids Festival

Revista Forbes KIDS organizează în această vară cel mai important festival dedicat părinților și copiilor: Forbes Kids Festival – Pași către viitor!

Spectacole de teatru, activități creative și educative, sport, dans și multă voie bună vor fi la prima ediție a Festivalului Forbes Kids care se va desfășura pe pajiștea Palatului Mogoșoaia sâmbătă, 7 iulie între 10:00-19:00. Pe parcursul întregului festival, cei mici vor descoperi tainele diverselor profesii – medic, pilot, pompier, polițist, inginer, bucătar, fotograf sau olar. Cei mici se vor bucura de o mulțime de activități: jocuri, concursuri și campionate de șah, ateliere de pictură și de desen. Totodată, ei se vor putea distra în voie la piscina cu bile, în corabia piraților, în cele două tobogane gonflabile și vor putea urca cu balonul cu aer cald. În cadrul evenimentului vă așteptăm alături de cei mici la teatru, la Opera Comică și la film. Nu vor lipsi mâncarea bună, muzica excelentă, înghețata delicioasă și multe surprize.

Intrarea la Forbes KIDS Festival este liberă.

Parteneri strategici: BMW Group, TEX

Partener platinum: Caroli

Parteneri gold: Boiron, Aqua Carpatica Kids, Napolact

Parteneri silver: Catena, Avene, Medicover

Parteneri: Niculescu Kids, In Air, Opera Comică pentru Copii, BluParty, Small Academy, Profructta, Antica Gelateria del Corso, Chilli Ideas, TETO, UniVRse, Out-Door, Contrapunct – Academia de talente, Magic Spot – Cărți pentru copii curioși, Clay Play, Editura DPH, Gravează povestea ta, Puro & Bio, Pădurea copiilor

Partener tehnic: Eventix

Parteneri media: Mamprenoare, Recreativo, Itsy Bitsy, Blitz TV, Pap tot!

#forbeskids #forbeskidsfestival

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii