Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

(P) SAS aduce la București specialiști internaționali, pentru cel mai important eveniment local de Artificial Inteligence și data analytics

SAS, lider global în business analytics, organizează joi, 27 februarie 2020, la București, conferința anuală SAS Roadshow în cadrul căreia experți în data analytics și artificial intelligence vor prezenta impactul acestor tehnologii asupra transformării digitale a companiilor din România.
 aboneaza-te
forbes - advertorial SAS

Evenimentul este dedicat liderilor locali din IT și business, care vor descoperi cum inovațiile bazate pe date pot conduce la rezolvarea unor provocări reale prin care trec organizațiile în prezent. În fiecare companie se iau zilnic decizii care impactează bunul mers al afacerii, fie că vorbim despre decizii strategice de care depinde viitorul organizației sau micro-decizii operaționale. Toate deciziile, corecte sau greșite, au consecințe. Încercarea de evitare a celor greșite conduce la un proces decizional ineficient, cu implicații semnificative asupra productivității companiei.

În drumul lor spre succes, companiile alocă resurse importante pe proiecte de transformare digitală. Managerii investesc în soluții de inteligență artificială în încercarea de a-și menține organizațiile inovatoare și în fruntea competiției. Analiștii se bazează pe modele de machine learning pentru a transforma volume imense de date în informații relevante. Totuși, o mare parte dintre aceștia se confruntă cu o problemă reală: nu reușesc să concretizeze toate aceste eforturi și să  profite de beneficiile aduse de analiza avansată de date.

“În prezent, datele reprezintă principalul motor al inovației și premisa pentru succesul unei companii în era digitală. Totuși, datele sunt niște materiale brute ce necesită finisare. Pentru a le transforma în informații relevante, care pot influența procesul decizional, datele trebuie analizate. Anul acesta, la SAS Roadshow ne dorim să prezentăm modul în care o strategie corectă de date poate conduce la rezultate reale, tangibile pentru companii”, a declarat Ștefan Baciu, Country Sales Lead SAS România.

Speakeri și experți internaționali prezintă cele mai recente inovații în analytics

Rik Vera, speaker și autor de renume, va deschide conferința cu prezentarea The Smart Economy despre puterea algoritmilor de a transforma companii și organizații în povești de succes în era digitală. În prezent există 3 forțe care conturează această nouă economie: Big Data, Inteligența Artificială și robotizare. Rik Vera va explica cum toate companiile pot folosi la maximum aceste noi forțe economice pentru a construi modele de business pentru viitor.

Una dintre cele mai așteptate prezentări din cadrul SAS Roadshow este cea a lui Mark Wolff – Healthcare in the age of Intelligent Machines în care Dr. Wolff va discuta despre abordările bazate pe machine learning aplicate la datele colectate de la senzori IoT în timp real pentru a susține rezultatele medicale și cercetarea în materie de siguranță, vizualizarea și dezvoltarea sistemelor inteligente de asistență decizională. Mark este Chief Health and Life Science Analytics Strategist în cadrul diviziei globale de IoT a SAS și are peste 25 de ani de experiență în industria medicală în SUA și Europa. Dr. Wolff este recunoscut ca un practicant desăvârșit și un lider influent în dezvoltarea și aplicarea soluțiilor de analiză avansată și predictivă la probleme complexe din sistemul de sănătate.

Mai multe detalii despre conferință și condițiile de participare se găsesc AICI.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii