FacebookTwitterLinkedIn

 Atelier de cadouri dulci

Luna decembrie are aromă festivă iar Sweet Concept devine iar atelierul tău de cadouri și momente dulci, pregătite cu dragoste. Pe lângă dragoste, punem în deliciile noastre ingrediente alese cu grijă – naturale, proaspete și de înaltă calitate, astfel obținem gustul desăvărșit.

În atelierul nostru, sărbătorile de iarnă îmbină aromele tradiționale cu unele surprinzătoare, pentru ca tu și cei dragi să vă bucurați de adevărate delicatese care răsfață simțurile. Cadouri dulci de savurat în familie sau pentru a fi dăruite cuiva drag!

Delicii premium

Cozonacii pregătiți în atelierul Sweet Concept sunt din ingrediente naturale de înaltă calitate iar rețeta are un plus de savoare – cozonacii pufoși sunt însiropați cu arome fine de coniac sau Cointreau și apoi glazurați. Un deliciu de neuitat!

Macarons vin într-o gama variată de arome și culori, cochiliile delicate ascund o cremă fină – ciocolată, șampanie, fistic, cocos, zmeură, mango și alte arome. În atelierul Sweet Concept realizarea de macarons este o adevărată artă perfecționată alături de maeștrii cofetari din Franța, pentru a vă putea oferi macaronii perfecți.

Trufele de ciocolată cu portocale și fistic sunt realizate artizanal iar turta dulce îmbracă decor tematic, toate produsele se fac pe bază de comandă, pentru a fi savurate proaspete.

Deliciile de iarnă se comandă online pe www.sweetconcept.ro, vor fi preparate special pentru comanda ta, ambalate și gata de savurat de sărbători!

Descoperă deliciile Sweet Concept și pe Facebook si Instagram.