Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

(P) Sales Performance Summit 2015: Understanding Decision Dynamics

Pe 27 mai, Trend Consult organizează a doua ediție a Sales Performance Summit, un eveniment unic în România, dedicat împărtășirii celor mai bune practici pentru obținerea performanței în vânzări.
Cover dimensiune recomandata

„Sales Performance Summit 2015 va pune în discuție dinamica deciziilor și a strategiilor pe care trebuie să le gestionăm în procesul de vânzare și cum această dinamică influențează în cele din urmă performanța în business. Tema de anul acesta are la bază ultimul studiu global realizat de către MHI Research Institute – Sales Performance Best Practices 2015 – ale cărui rezultate și concluzii vor fi prezentate în exclusivitate în cadrul evenimentului”, a declarat Marius Decuseară Brandenburg, Managing Partner, Trend Consult.

Invitatul special al evenimentului este Tamara Schenk, Director de Cercetare pentru Europa al MHI Research Institute, companie care realizează cel mai prestigios studiu global despre performanța în vânzări, studiu la care iau parte peste 2000 de companii. Tamara Schenk are o experiență de peste 20 de ani în vânzări, consultanță și dezvoltare de strategii și programe din diferite industrii și este considerată de către publicația Top Sales World unul dintre cei mai influenți profesioniști din sectorul Sales & Marketing.

Panelul de speakeri va fi completat de Dan Bulucea (Country Manager, Google România), Dana Demetrian (Vicepreședinte, BCR), Dan Ștefan (General Manager Autonom), Warga Enayati (fondator Regina Maria), Horațiu Cocheci (Senior Manager, PWC România) și Marius Decuseară Brandenburg (Managing Partner, Trend Consult)

Sales Performance Summit va avea loc pe 27 Mai, la Hilton Athenee Palace, începând cu ora 09:00. Înscrierile la conferință se fac pe site-ul sps.trendconsultgroup.com.

Conferința Sales Performance Summit este organizată de către Trend Consult cu sprijinul Miller Heiman – The Sales Performance Company.

Trend Consult este lider al pieței de training și consultanță în vânzări, cu operațiuni în România, Austria și Polonia. În 2015, Trend Consult aniversează 15 ani de activitate, performanță și inovație în consultanță de business.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii